DIJANA HRKALOVIĆ TRI PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE?! Neće moći da dobije samicu, sprovedena u grupnu sobu!

Bivša državna sekretarka MUP u prošlosti pokušavala da digne ruku na sebe, poslednji put tako što se očevim automobilom zakucala u ogradu mosta u Požarevcu, otkriva Kurir. Nameće se pitanje kako je uprkos tome prošla bezbednosnu proveru

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, koja je od petka u Centralnom zatvoru u Beogradu, mogla bi da traži da posle karantina u Bačvanskoj bude u samici i ne deli prostor sa drugim pritvorenicama, ali je, kako izvor Kurira otkriva, malo verovatno da će joj to zbog njene prošlosti biti odobreno! Hrkalovićka je, navodno, u mladosti čak tri puta pokušala da se ubije!

Nameće se pitanje kako je uprkos tome uopšte prošla bezbednosnu proveru prilikom dolaska u MUP.

- Hrkalovićeva je u petak sprovedena u grupnu, takozvanu ćeliju karantina, kroz koju zbog koronavirusa prolaze svi novopridošli u pritvor. Posle dve nedelje ona će biti prebačena u regularnu ćeliju. Kao i drugi, i ona ima mogućnost da traži da boravi u samici, u koju se inače pritvorenici smeštaju po kazni. Međutim, uprava zatvora na te zahteve ne odgovara pre nego što se sa onim ko to traži ne obave razgovori. Naime, ukoliko se proceni da postoji opasnost da bi neko mogao da digne ruku na sebe, njemu se ne izlazi u susret da sam boravi u ćeliji - kaže sagovornik Kurira i objašnjava da se u samicu u principu ide po kazni i da zbog toga upravu zatvora uvek zanimaju razlozi zbog kojih neko želi da se izoluje i odluke se ne donose olako.

Procena

Upravo u tome i leži glavni razlog, kako navodi, što Hrkalovićeva neće moći da bude sama u četiri zida.

- Ono što je poznato je da je navodno pokušala čak tri puta sebi da oduzme život. Poslednji put kad je bila na završnoj godini studija, sela je u očev automobil i zakucala se u ogradu mosta u Požarevcu. Na njenu sreću, otvorio se vazdušni jastuk i spasao je sigurne smrti - otkriva malo poznate detalje iz života bivše državne sekretarke izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, s obzirom na ove epizode iz njene mladosti, malo je verovatno da će se komandiri i lekari saglasiti da je bezbedno da je ostave samu..

Kurir.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: