DISKVALIFIKACIJA - LETI NAPOLJE ZBOG TOMOVIĆA?! Car DANAS pravi NOVI HAOS! Posle Vlade, napao NJU (VIDEO)

Prošle noći Filip Car je pod dejstvom alkohola napao nekoliko Zadrugara.

Najžešći sukob je imao sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim već danima ima napet odnos.

S obzirom da je Car sklon sukobima, sinoć je prešao granicu verbalnog i krenuo u fizički obračum, te njegova diskvalifikacija visi u vazduhu, jer je više nego očigledno da ga je teško kontrolisati i da u nekom narednom sukobu može izazvati i veći problem u vidu fizičke povrede.

Danas Car se nije ohladio već je nastavio da produbljuje sukobe. Tokom dana, on je prepričavao zadrugarima sukob sa Vladimirom Tomovićem, koji je prošle noći eskalirao, a tu se našla i Snežana Ojdanić, koja je branila svog sugrađanina.

Filipu je zasmetalo to, pa se obrušio na Snežanu, stavljajući do znanja da je on bio za sve u pravu.

 
 

Što ga ti braniš? Meni nije jasno da se vi zalažete za nekoga, ne znate situaciju, a zalažete se za nekoga! Videla si dve reči u krevetu - bio je šokiran Car.

- Ja sam ti rekla da spavaš! - poručila je Snežana.

On ide od žene do žene, pa ja to ni kod Nece nisam video! Neko se digne i on krene da urla. Jedino Đedović može da mi morališe, neko ko je bio sa k*rvama i starletama, neko ko je udarao trebu šamarima. Ti njega vidiš kao velikog rijaliti igrača... Snežo, moj najveći životni problem je što ja kapiram, imam predobru vijugu - pričao je besno Filip.

Ja sam videla problem u najavi i zato sam ti rekla da legneš da spavaš - uzvratila je Ojdanićeva.

Ljudi su videli da sam na žurki bio srećan, radostan i nasmejan, a to što ona nije došla odmah iza mene u krevet, nego je ostala da se svađa, videćemo da li će moći još jednom to da uradi - pravdao se Filip.

 

 

Zadruga 4 - Neviđeni krš i lom Tomovića i Cara, obezbeđenja nikad više na imanju - 30.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

 

Zadruga 4 - Filip Car besni zbog Tomovića, pa se obrušio na zadrugare - 30.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano