DISKVALIFIKACIJA MENSURA SMESTA! Zverski napad, Milici Veselinović povređena GLAVA! (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana u Zadruzi se dogodio ozbiljan incident. Naime, Veliki šef je za zadrugare poslao punu kutiju cigareta, a haos koji je nastao neposredno nakon što je paket stigao, zgrozio je domaću javnost. 

 

Zadrugari su skočili kao opareni da što pre zgrabe što više cigareta za sebe, a u jednom momentu su stvari izmakle kontroli, pa su počeli i da se masovno tuku. Prvo je Irma zaskočila Aleksandru Kostadinović, a potom je i maloletna učesnica Milica Veselinović skočila na Belog i izlupala ga po glavi, jer ju je kako je rekla, gurnuo svom jačinom pa je pala na pod i udarila glavu

Mensur Ajdarpašić, koji nikako nije mogao da se iskontroliše pa je Belog uhvatio za vrat i počeo da ga udara svom snagom. Ubrzo potom je izneo iz kuće svoju devojku u naručju, kako bi je smirio, jer je neutešno plakala. 

https://youtu.be/MqX0Z2k3ZJE

Na društvenim mrežama se već mogu videti komentari i apeli da se Ajdarpašić smesta diskvalifikuje zbog zverske tuče, a i kako smo već videli ovo nije prvi put da pokazuje agresiju. Da li će produkcija reagovati i kako će ga kazniti, ostaje da vidimo..

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: