DISKVALIFIKOVAN JE! ODMAH IZBAČEN IZ ZADRUGE - Aleksandra vrišti U BOLOVIMA! Isplivao NECENZURISAN VIDEO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Peta sezona "Zadruge" uveliko se zahuktala, a veliki igrači poput Dalile Dragojević i njenog supruga, Stanije Dobrojević, ali i Aleksandre Subotić upadaju u "vatru" te se ne libe da novim zadrugarima pokažu kako izgledaju svađe uživo u rijalitiju.

I dok su  se mnogi već povukli i prepali, stari zadrugari samo dodaju gas, pa je došlo i do sukoba Mensura Ajdarpašića i Anta Baždarića, kada ga je Crnogorac gađao flašom

Podsetimo, Mensura je Vladimir Tomović u trećoj sezoni udario zbog Mine Vrbaški, te je diskvalifikovan, a osim što su rođeni na isti dan i jedan i drugi Crnogorac imaju zajedničkku crtu agresivnog ponašanja prema zadrugarima.

 
 

Podsetimo se kako je Tomović napao i Aleksandru Subotić, aktuelnu učesnicu pete sezone, dok je ona još bila verena za Davida Dragojevića.

Zbog tuče koja se dogodila između Vladimira Tomovića i Davida Dragojevića, koji je skočio da odbrani tadašnju verenicu, Veliki šef je doneo odluku da Tomovića diskvalifikuje, posle čega je on bio prinuđen da odmah napusti Zadrugu.

https://youtu.be/nqySIGeovUk

Tuča se dogodila zbog Aleksandre Subotić, koja je prethodno provocirala Vladimira, a on nije bio toliko jak da ispuni obećanje dato Staniji, porodici i produkciji - da nikoga neće udariti, već je izgubio živce i započeo fizički kontakt

Kada se David umešao, Vladimir ga je gađao paketom praznih flaša koje su bile na stolu, a onda je pesnicom udario Aleksandru... Zadrugari su počeli da vrište i kukaju.

Kompletnu tuču bez cenzure i neviđeni haos koji je izbio u Zadruzi tokom igre koja se pretvorila u sukob, pogledajte OVDE.

Da li je ovo sudbina i mensura, ostaje nam da saznamo, a do tada je Tomović rekao za medije da mu ne pada na pamet da ulazi ponovo u "Zadrugu", a spekulisalo se i da je tužen od strane Pinka.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano