DISKVALIFIKOVAN: Kristijan Golubović je zbog OVOG nasilničkog postupka PROTERAN sa imanja!

Kristijan Golubović poznat je po nasilnim epizodama u rijaliti formatima.

"Žestoki momak" se ne libi da stupi u fizički kontakt kada mu padne mrak na oči.

Pre dva dana, Golubović je otišao korak dalje, te je nasrnuo na radnika obezbeđenja u rijalitiju "Zadruga".

 
 

Kristijan je ušao u konflikt sa Tarom Simov zbog Dragane Mitrović, a onda se preorijentisao na Nenada Aleksića Ša koga je psovao i pretio mu batinama. Reper mu je odgovorio i to je otprilike momenat kada je Goluboviću potpuno "pao mrak" na oči.

 

Kristijan Golubović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
 

Rijaliti-takmičar se borio sa momcima iz obezbeđenja, a kako bi onesposobili čoveka od 140 kilograma, morali su da ga obore na krevet što je on shvatio kao poziv na tuču, posebno jer ga je jedan momak držao oko vrata, pa je u jednom trenu posegao za nožem.

 
 

Kristijan je divljački pokušavao da dođe do momka iz obezbeđenja, a pošto u tome nije uspeo, zakleo se u decu da će mu se osvetiti.

Produkcija nije posebno reagovala na ovu epizodu u luksuznom zdanju u Šimanovcima, a ovo je samo još jedn u nizu od Golubovićevih nasrtaja (bilo ih je više, publika najbolje zna).

Kristijan Golubović

Međutim, pre 6 godina u rijalitiju "Farma", Kristijan je kažnjen zbog nasilnog ponašanja. "Žestoki momak" nasrnuo je tada na klaberku Tamaru Đurić i Jelenu Krunić, a potom fizički napao i Radeta Lazića, produkcija je donela odluku da ga diskvalifikuje.

 

Iako je celokupni boravak Kristijana Golubovića prošao u znaku nasilja, najviše prema ženama, tek je nakon ove situacije produkcija ozbiljno reagovala.

 

Kristijan Golubović
Foto: YouTube/printscreen/Zadruga Official
 

Kristijan je na "Farimi" nasrnuo na Tamaru Đurić i polio je vodom, a potom je i verbalno napao i Jelenu Krunić.

Produkcija je Tamaru nakon sukoba odvela sa imanja, a sledeći na meti besa Golubovića bio je Rade Lazić. Rijaliti-takmičar se zaleteo na Radeta i glavom ga udario u lice, da bi se potom i obrušio na njega.

Nakon toga, produkcija je kadar prenela na životinje u štali, da bi nakon ponoći poslali pismo u kom su obavestili ukućane o diskvalifikaciji.

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: