(FOTO) DISKVALIFIKOVANI UŽIVA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM - Konačno je stigao u Beograd i NE RAZDVAJAJU SE

Popularna pevačica Sara Reljić danas je uživala u društvu prijatelja i nekadašnjeg učesnika rijalitija "Parovi" i "VIP Veliki brat” Željka Stojanovića.

Sara je bila učesnica prve sezone "Zadruge" i u tom rijalitiju je nekoliko meseci bio i Željkov brat Žarko Stojanović, koji je imanje u Šimanovcima napustio uz pratnju policije.

 

Žarko Stojanović, Željko Stojanović
Žarko Stojanović, Željko Stojanović
Foto:Youtube printscreen/Veliki Brat
 
 
 

Podsećamo da je tada Žarko želeo da napusti rijaliti i pošto mu to nije bilo dozvoljeno on je krenuo da lomi tanjire po kući i pretio je da će čak polomiti i kamere, zbog čega je produkcija tada pozvala policiju i nakon saslušanja u policijskoj stanici Žarko se više nije vraćao u ovaj šou.

 

Žarko Stojanović
Žarko Stojanović
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official
 

I Željko, sa kojim je Sara danas uživala, na šokantan način je napustio jedan rijaliti – “Parove”. U toku četvrte sezone on je pobegao iz tog rijalitija i o njegovom bekstvu su čak pisali mnogi svetski mediji.

Stojanovići su se penzionisali kada su rijalitiji u pitanju, ali su stekli neka prijateljstva iz rijalitija. Sara je često bila gost kod Žarka i Željka u Parizu, a sa Reljićevom se Stojanovići viđaju i u Beogradu. Željko je već nekoliko nedelja u Srbiji i on je iskoristio tu priliku i za druženje sa popularnom pevačicom.

 

Sara Reljić, Željko Stojanović
Sara Reljić, Željko Stojanović
Foto: Privatna Arhiva
 

Sarin osmeh na licu na "selfi" fotografiji najbolje govori u prilog tome koliko se ona obradovala ovom susretu.

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: