Divna fotografija: O jednom detalju s Novakovog treninga u Melburnu trenutno priča ceo svet (FOTO)

Na istom mestu 2013. godine Džejms je stajao pored Novaka Đokovića i to pred početak njegovog meča u polufinalu Australijan opena protiv Davida Ferera

Novak Đoković je trenirao u Melburnu posle dramatičnih dana nakon kojih je njegov slučaj završio na sudu. U ponedeljak uveče je izašao na teren Rod Lejver Arene, a u utorak je odradio prvi pravi trening otkako je stigao u Australiju.

Sama pojava Đokovića izaziva, kao i uvek, puno pažnje, a iako je trening bio zatvoren za prisustvo medija, prisutni fotografi su napravili zanimljive fotografije. Ipak, slavu im je ovog puta ukrao mladi teniser koji je poslužio Novaku kao trening partner.

U pitanju je osamnaestogodišnji Australijanac Džejms Mekejb. On je na društvenoj mreži Instagram objavio dve fotografije. Prva je nastala tokom treninga sa Đokovićem, a druga je stara devet godina.

 

Foto: Instagram/Printscreen/James Mccabe

Na istom mestu 2013. godine Džejms je stajao pored Novaka Đokovića i to pred početak njegovog meča u polufinalu Australijan opena protiv Davida Ferera. Fotografije koje je Mekejb objavio brzo su se proširile društvenim mrežama i podeljene su u velikim količinama.

objektiv.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: