Đani traži preko 30.000 EVRA: Estradnjaci će dobiti vrtoglave cifre za najluđu noć

Mnogi pjevači i pjevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine.

Iako ne vole da otkrivaju koliko će novca zaraditi u “najluđoj” noći, jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra.

Međutim, kako pišu mediji, rekorder bi mogao biti popularni pjevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra.

Kako je otkrio izvor blizak pjevaču, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje izvor, on je ovaj nastup zakazao još prije godinu dana. Ova činjenica nije iznenađujuća, s obzirom na to da važi za jednog od najtraženijih pjevača na našim prostorima, a i šire.

Za domaće medije oglasio se Sašin menadžer koji je otkrio sve o novogodišnjoj noći:

– Tačno je da će Saša pjevati u Beogradu, očekujemo da će sve biti u redu kada je u pitanju epidemiološka situacija u našoj zemlji i da neće biti otkazivanja. Jesmo zakazali nastup za najluđu noć još prije godinu dana, ali o ciframa je stvarno neukusno govoriti. Nikada nismo pričali o zaradi, pa ne bih to činio ni sada – rekao je Marko Maksimović za 24sedam.

Mnogi pjevači su i prošle godine imali zakazane nastupe, pa se tako govorilo da je Sloba Radanović tada trebalo da dobije 30.000 evra.

Rada Manojlović i Peđa Medenica će pjevati na jednom splavu u Beogradu, gdje je trebalo da budu za doček i prošle godine. Njih dvoje je tada, zajedno, trebalo da inkasiraju 50.000 evra.

Radiša Trajković Đani će nastupiti u jednom hotelu na Ledinama. Iako njegov menadžer nije mogao da nam otkrije honorar koji će pjevač uzeti, tragom informacije da je Đani trebalo na istom mjestu da pjeva i prošle godine, došli smo do saznanja da će on za novogodišnju tezgu uzeti 35.000 evra. Da li je ova cijena “fiksna” ili će se mijenjati, ostaje da se vidi.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: