DJEČACI JOŠ NE ZNAJU DA SU IM RODITELJI STRADALI: Neutešna porodica iz medija saznala za smrt Željke i Nebojše
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nesreća koja se dogodila kod Šapca, uzdrmala je čitavu Srbiju, ali i šire.

Tragedija porodice Milosavljević iz Laćarka kod Sremske Mitrovice, koja je u saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu u Zminjaku kod Šapca, u subotu izgubila sina Nebojšu (46) i snaju Željku (39), potresla je ne samo Srbiju već i širi region.

Našoj redakciji javili su se ljudi koji rade u Austriji, a imaju svoje porodice u ovom sremskom mestu, sa željom da u najtežim trenucima nekako izađu u susret Nebojšinim roditeljima, ocu Živoradu i majci Biljani, koji su se ovde, pre 16 godina, skućili iz Podujeva.

- Hvala dobrim ljudima, zahvaljujemo im se što su se ponudili, ali možemo mi to sve sami da izguramo - rekao je neutešni otac i deda Živorad, dodajući da najveću želju, da mu se vrate sin i snaja, niko ne može da mu ispuni.

 
 

Nebojša i Željka sahranjeni su danas na seoskom groblju u Laćarku. Te subote, Živorad i Biljana čekali su da im se sin i snaja zajedno sa dvoje unučića vrate sa godišnjeg odmora iz Banje Koviljače, a onda su iz medija saznali za tragediju.

- Nisam ni znala u tom trenutku gde i koga da zovem, bila sam uplašena za dečake, šta je sa njima, gde se nalaze. Zbog ove situacije sa korona virusom cela šabačka bolnica pretvorena je u kovid, pa je teško dobiti nekoga na telefon - priča kroz suze Nataša (45), tetka dečaka od osam i jedanaest godina.

IZVOR: SRBIJA DANAS

zeljka i nebojsa Milosavljevic

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano