Dječak Dejan Zorić sa porodicom u novoj kući (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
Završena je i opremljena nova kuća za dječaka Dejana Zorića iz Donjih Agića kod Novog Grada, a danas je obavljena i zvanična primopredaja.
 
Kuća za dječaka Dejana Zorića - Foto: SRNA
Kuća za dječaka Dejana ZorićaFoto: SRNA

Zahvaljujući ovoj akciji, porodica Zorić - dvanaestogodišnji Dejan, njegovi otac, baka i djed, sada imaju kvalitetan stambeni objekat.

Član odbora za izgradnju kuće Aleksandar Јanković rekao je da je za izgradnju kuće izdvojeno 35.500 KM, a, osim toga, prikupljene su donacije u građevinskom materijalu, namještaju i bijeloj tehnici.

- Akcija je pokrenuta u novembru prošle godine. Izgradnja objekta je počela u januaru ove godine, tempo je bio sporiji zbog pandemije virusa korona. Uključila su se brojna fizička i pravna lica, kao i opština Novi Grad. Nadamo se da će ova akcija pomoći Dejanu u njegovom odrastanju, te da će se on u životu ponašati odgovorno i pošteno - rekao je on.

 

Dejan Zorić (Foto: SRNA)
Dejan Zorić (Foto: SRNA)

 

On je naveo da je zemljište za izgradnju kuće poklon Borke Zorić iz Donjih Agića koja je za ovaj humani gest dobila priznanje, zahvalnicu opštine Novi Grad uručenu povodom Petrovdana, Dana i krsne slave opštine.

Јanković je rekao da je jedan od inicijatora akcije i član odbora za izgradnju kuće Milan Јovanić povodom Petrovdana dobio priznanje - Srebrnu plaketu.

Porodica Zorić i članovi odbora za izgradnju kuće zahvalili su svima koji su podržali akciju.

izvor: RTRS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano