Đoković iz Visokog poručio: Dođite i uverite se

Novak Đoković je samo dan nakon finala Rolan Garosa ponovo posjetio piramide u Visokom.

 

Kako je istakao, tamo se uputio kako bi se oporavio i osvježio poslije ubjedljivog poraza od Rafaela Nadala.

"Znate šta, ovde imate, to jest mi na Balkanu, imamo jedno veliko blago. Semir to već 15 godina unazad objašnjava jako lepo, kroz naučnu metodologiju. Sve je jasno objašnjeno, ko god ima neke nedoumice, sumnje da je ovde nešto što nije predstavljeno na pravi način, može da dođe i da se uveri", rekao je Đoković i dodao:

"Ja ne bih previše stručno da pričam o tome, to je Semirov zadatak jer je on stručan i otkrio je nešto što je jako bitno ne samo za nas na Balkanu, već za čitav svet".

Novak je pozvao kolege sportiste da dođu i uvjere se u to blago.

"Što se tiče moje oblasti, sporta, pozvao bih sve sportiste da dođu i provedu neko vreme u tunelima koji su jako delotvorni na uvećanje kiseonika u plućima, direktno utiče na regeneraciju i oporavak, što je svima nama sportistima jako bitno. Naročito u elitnim sportovima gde sezona traje jako dugo, izloženi ste velikim naporima. Stalno morate da menjate vremenske zone, to je specifično. Sve što može na prirodan način da pomogne da se oporavite, to služi i kao prevencija od ne daj Bože neke povrede. Piramide i tuneli su prava stvar".

Novak će se u Visokom zadržati nekoliko dana.

"Posle toga idem u Srbiju i vraćam se obavezama. Još nije gotova sezona, ali dolaziću, smatram ovo drugim domom", poručio je Novak i dobio odgovor da je tamo uvijek dobrodošao, prenosi "B92".

  • izvor: Nezavisne
  •  

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: