ĐOKOVIĆ JE FAVORIT BRITANKSOJ TENISKOJ LEGENDI: "Predugo čeka na trofej, vreme je da uzvrati udarac"

Novak Đoković će naredne nedelje pokušati da učvrsti svoje mesto na vrhu ATP rang liste, kada se u Londonu bude igrao Završni masters. Nekada prvi reket britanskog tenisa i četvrti teniser sveta Tim Henman veruje da bi baš Srbin - koji će imena rivala u grupnoj fazi saznati u četvrtak uveče - mogao da podigne trofej na kraju naredne sedmice.

- Nije iznenađenje ako izaberem Đokovića - počinje Tim Henman za Metro.

- On je svetski broj jedan ponovo, osvajao je ovaj turnir pet puta. On ima tako dobar učinak u dvorani i ako moram za nekog da se odlučim, onda je to sigurno Đoković.

- Nije iznenađenje ako izaberem Đokovića - počinje Tim Henman za Metro. - On je svetski broj jedan ponovo, osvajao je ovaj turnir pet puta. On ima tako dobar učinak u dvorani i ako moram za nekog da se odlučim, onda je to sigurno Đoković.

Đoković, koji je na Završnom mastersu u Londonu učestvovao svake godine osim 2017. osvojio je i četiri uzastopne titule, od 2012. do 2015. godine. Ipak, u poslednja četiri izdanja nije uspeo da osvoji pehar.

- Mislim da umor na kraju sezone nekad može da utiče na sve to. On obično igra jako dugačke sezone sa puno mečeva.

To, ipak, nije slučaj ove godine. London je turnir koji će očajnički želeti da osvoji i mislim da počinje kao favorit. Ipak, činjenica je da je u Beču Novak izgledao malo "izduvano" kada je izgubio. Siguran sam da će sada želeti da uzvrati udarac i snažno završi sezonu u Londonu - objašnjava Tim Henman.

izvor:srbijadanas.com

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: