ĐOKOVIĆ ODLUČIO - UČESTVOVAĆE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA U TOKIJU!

Zbog pandemije virusa korona, Olimpijske igre u Japanu su odložene za sledeće leto. Svi se nadaju da će se najveća sportska smotra održati naredne godine, iz Tokija stižu stalno ohrabrujuće vesti, čak se priča i o tome da bi možda i publika mogla da prisustvuje takmičenjima.

 

Ukoliko se Olimpijske igre budu održale naredne godine, znamo sigurno da će jedan superstar učestvovati na njima. Novak Đoković, najbolji teniser sveta, potvrdio je pred start Završnog mastersa u Londonu da će putovati u Tokio narednog leta.

 

- Ne znam šta se tačno sada događa sa koronom u Tokiju i Japanu. Veći deo sveta je u sličnim okolnostima. Igre su planirane za leto, jul i avgust, tako da ima dovoljno vremena dotle da se održi. Nadam se da će se to dogoditi i da će gledaoci moći da prisustvuju jer bi bilo teško zamisliti Olimpijske igre bez publike. Planiram da učestvujem na Igrama u Japanu - rekao je Nole i tako otklonio svaku sumnju da li će ili ne putovati u Tokio.

 

Podsetimo, Đoković nikada u karijeri nije osvojio olimpijsko zlato. Ima bronzu iz Pekinga 2008. Pre četiri godine u Riju je izgubio u 1. kolu od Huana Martina del Potra.

 

 

Izvor : sport.blic.rs

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: