Đoković otkrio šta želi da unaprijedi tokom turnira u Parizu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Srpski teniser Novak Đoković nakon pobjede nad Rikardasom Berankisom u drugom kolu Rolan Garosa istakao je da je dobro servirao, a otkrio je i koje bi segmente igre volio da unaprijedi.

 

Razgovarajući sa Barbarom Šet u studiju Eurosporta, Nole je rekao:

"Bio je to još jedan brz meč. Jako dobro sam počeo duel. Prva dva seta su završena za manje od sat vremena, potom je on tražio medicinski tajm-aut. Očigledno se nije osećao dobro i kretao kao što može, žao mi je zbog njegove povrede. Ipak, odradio sam svoj posao jako dobro, uradio sam sve ono što sam morao da uradim, da ga nateram da trči. Dobro sam servirao i ovo je najbolja stvar, poslušao sam savet da igram manje kratkih lopti. Zadovoljan sam današnjim izdanjem."

Najbolji teniser svijeta nije mogao da istakne jedan odrđen segment koji bi želio da poboljša do kraja turnira u Parizu.

"Uopšteno, da unapredim sve, da zadržim intenzitet, pogotovo na početku meča. Bitno je od prvog poena pokazati fokus, da imate taj visok intenzitet tenisa, a ja sam to uspeo da uradim u oba meča. Dobio sam početni set u prvom meču sa 6:0, u ovom sa 6:1, na taj način želim da ulazim u mečeve, da dobijam samopouzdanje i lako prolazim kroz udarce. Uslovi su danas bili potpuno drugačiji, igrao sam prvi meč pod krovom, sada je bilo i vetra i sunca, ali sam se dobro prilagodio. Servis i svi udarci su lepo funkcionisali tako da je bitno ostati na tom nivou", jasan je bio srpski teniser.

(B92)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano