DOBILA 10.000 EVRA NAKON TUČE sa Dejanom i Carem - procureli detalji TAJNOG DOGOVORA Dalile i PRODUKCIJE?!

Taman kada smo pomislili da odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara ne može da bude gori, oni su dokazali suprotno! Ljubavnici su se ponovo žestoko posvađali, a starleta je zbog njegovih uvreda doživela nervni slom, pa je demolirala ceo hotel. Naposletku joj je i pozlilo, zbog čega je odvedena u tajne prostorije, gde je urlala i molila da je puste napolje. Dalila je dobila lek za smirenje, a iz produkcije su joj navodno obećali nagradu od deset hiljada evra ukoliko ostane u rijalitiju, na šta je pristala, prenose domaći mediji.

Očigledno je da svi Dalilini muškarci znaju koja joj je slaba tačka, pa umeju lako da je isprovociraju. Nakon što je njen muž Dejan pre tri dana rekao da je "laka žena", zbog čega je dobio žestoke batine, slično je postupio i Car. Samo mnogo brutalnije.

Naime, Filipu je zasmetalo što je Dalila tokom žurke sinoć bila prisna sa Markom Osmakčićem, sa kojim je igrala i oko koga se uvijala, što ga je dovelo do ludila. Ona se pravdala da je to uradila samo da bi mu vratila jer je videla da razgovara sa Anđelom. Tada je Car odlučio da raskinu, pa je počeo da pakuje svoje stvari iz hotela.

 
 

Započeli su žestoku svađu, a Filip je dobio i batine kada je uputio najstrašnije uvrede Dalili. Psvke i reči koje je izgovorio su šokirale sve gledaoce.

- Ti si d*olja, može te je*ati ko hoće, to sam ti ja dokazao. Ja sam je*ao pored muža. Je*aće te ko god želi. Je*ao bi te neko drugi da nisam ja - počeo je Filip, nakon čega mu je ljubavnica udarila nekoliko šamara iz sve snage i počela da mu baca stvari i razbija parfeme. Isto je on radio sa njenom šminkom, ali i garderobom.

- Čim ostavim d*olju, poslaće mi nove stvari. U p*čku sam ti svrš*vao. Vodite ovu oženjenu ženu od mene, kojoj sam četiri puta svrš*o u p*čku i ostavio je. Ti si niskomoralna k*rva. Izj*bao sam te i ostavio - govorio je on.

Dalila je tada opet počela da ga udara, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

- Izvedite dr*lju koja mi je p*šila k*rac i gutala sp*rmu. Najobičnija raspala ku*vetina! Isteraću te iz rijalitija, ali ne udarcima! Ti si ku*va koja mi je p*šila k*rac, pa sad ovo radi. Evo ti, miriši mi gaće, jer ih više nećeš mirisati - nastavio je on, dok je Dragojevićka demolirala hotel.

Očigledno je da je Car uspeo u svojoj nameri, jer je Dalila doživela nervno rastrojstvo i pozlilo joj je. Kako domaći mediji saznaju od izvora iz produkcije, zaposleni su brzo reagovali i odveli Dragojevićku u tajne prostorije koje se ne snimaju, gde joj je ukazana pomoć.

Dalila je tamo počela da divlja i da urla, moleći da je puste napolje po bilo koju cenu. Iako su ljudi iz produkcije pokušali da je smire i ubede da ostane, nije im uspevalo, pa je nastavila da traži da je puste. Tada su joj dali lek za smirenje i pustili je da dođe sebi.

Potom su joj, kaže izvor, objasnili da se cela priča u rijalitiju vrti oko nje, a zbog svega što je do sada uradila nagradili su je sa deset hiljada evra. Tek tada se zaista smirila, prihvatila nagodbu i odlučila da se vrati u šou. Da se definitivno sabrala govore i prizori nekoliko sati posle haosa, kada je legla u krevet pored Cara. On je počeo da je grli i ljubi, ali ona je i dale glumila da je ljuta, pa nije reagovala na njegove izlive nežnosti.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: