"DOBIO SAM UŽASNE PORUKE NISAM ZNAO DA LI DA PLAČEM" Marko Miljković morao da kontaktira ADVOKATE

Marko Miljković i Luna Đogani našli su se nedavno u vrlo neprijatnoj situaciji kada ih je jedan hrvatski portal predstavio kao bliske klanu Veljka Belivuka. Bilo je jasno da je u pitanju greška i da su Marka Miljkovića, koji je uhapšen s Belivukom, pomešali s rijaliti učesnikom, a sporni tekst je ubrzo bio uklonjen. Evo kako Marko to komentariše i kroz šta su sve prolazili zbog ovoga.

U šoku sam bio. Nisam znao da li da plačem ili da se smejem - rekao je Marko.

 

Muž Lune Đogani i poznato TV lice naveo je da na sreću zbog ove zabune nije imao problema, ali da je dobio neprijatnu poruku.

 

- 'Sram te bilo što si pobio one ljude u Ritopeku' poslao mi je jedan čovek. Ogromna većina zna i ko sam i šta sam, ali nikada ne možeš da budeš siguran da neko neće da pomisli da sam stvarno taj o kome se pričao. Stvar je vrlo neprofesionalna sa strane hrvatskog medija. Vest su držali nedelju dana, pa su tek onda napisali izvinjenje - objasnio je Marko u emisiji

Što se tiče tužbe, Miljković kaže da je još uvek u pregovorima sa advokatom i da će nakon toga odlučiti da li će hrvatski medij tužiti.

 

- Živim jedan najnormalniji porodičan život. Imam posao. Neću da razmišljam da li će mi uticati na bilo šta. Možda ću da pokrenem tužbu. Ne mogu da shvatim da jednostavno nisu ukucali na internetu i uporedili fotografije - naveo je Lunin muž.

Marko je istakao da je dobijao brojne epitete i da su ga optuživali da je narkoman, gej, nasilnik, žigolo... Kako je naglasio, osobe koje mu lepe lažne etikete su po njegovom mišljenju pune mržnje.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: