Dodik obećao punu podršku Skupštini opštine Sokolac

SOKOLAC - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik dao je punu podršku novoj većini u Skupštini opštine (SO) Sokolac i sa odbornicima koji čine većinu danas razgovarao o realizaciji četiri projekta bitna za ovu lokalnu zajednicu.

 

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Sokolac Milan Jolović rekao je Srni da će prioritet biti izgradnja tri isključne trake na raskrsnicama ulica Cara Lazara i Starine Novaka na izlazu iz gradskog naselja Sokolac prema Palama, čime bi bilo riješeno usko grlo u normalnom odvijanju saobraćaja na toj dionici.

Jolović je dodao da je ovoj skupštinskoj većini dat zadatak da riješi imovinsko-pravna pitanja vezana za zemljište na lokalitetu koji će biti odbran za izgradnju ski-lifta i staze za noćno skijanje, koji bi mogli biti otvoreni za narednu zimsku sezonu.

Prema Jolovićevim riječima, Dodik je odbornike nove skupštinske većine na Sokocu upoznao i o planu izgradnje treće trake na putu Zvornik - Sokolac - Sarajevo, preko Romanije.

On je dodao da je na današnjem sastanku na Sokocu bilo riječi i o otvaranju regionalne pretovarne stanice "Pošta Srpske" u zapuštenom stambeno-poslovnom objektu, koji se nalazi kod Autobuske stanice na Sokocu i koji bi bio adaptiran u sabirni centar "Pošta Srpske".

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: