Doktor koji je prebio župnika, bičevao dječaka, držao roba, maltretira sve oko sebe...
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Samoprozvani kiropraktičar, 62-godišnji Ante Pavlović javnosti je poznat po svom skandaloznom i nasilnom ponašanju. Zbog svega što je ranije radio, oko osam godina je proveo po zatvorima, a bio je i u psihijatrijskim ustanovama. Prebio je župnika i zvonara, susjede, pa čak i dijete za koje je služio posljednju zatvorsku kaznu. Tražio ga je da mu pokaže spolovilo i kada je dječak to odbio tukao ga je bičem, i to pred dječakovim roditeljima koji su sa strane mirno gledali.

Pavlović na svom YouTube kanalu redovito objavljuje snimke seansi sa svojim pacijentima, pa je 2014. godine i uhićen na temelju snimke na kojoj bičem tuče dječaka. Tada je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, a uz Pavlovića je sud kaznio i oca zlostavljanog dječaka, i to na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora.

Usred zime natjerao ljude da se kupaju u jezeru

Otac je nakon događaja koji je zgrozio javnost rekao da se jedva suzdržao da ne udari Pavlovića kada je on krenuo tući njegova sina. ''Vikao je da je doktor i da mu, ako on traži, mali mora pokazati penis. Pukao mi je film kada ga je udario i jedva sam se suzdržao da mu ne uzvratim. Mislio sam odmah nazvati policiju, ali tamo nisam imao signala'', pravdao se dječakov otac. Tvrdio je tada da su dijete odveli Pavloviću zato što je prolazilo teško razdoblje jer su se on i supruga rastali.

Ovo nije jedini događaj kojim je kontroverzni Ante Pavlović šokirao javnost kojoj je postao poznat početkom 90-ih godina. Tada je imao svoje sljedbenike koje je u prosincu, usred zime, odveo u jezero Čiče na kupanje, a među ljudima koji su ga poslušali i ušli u ledenu vodu bilo je i onih s djecom.

 

izvor:https://dnevnik.hr/

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano