DOŠAO JE I TAJ DAN! Evo šta vas sve očekuje u večerašnjem spektaklu ZADRUGE 4 - Ovo je NEVEROVATNO!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" počinje večeras od 21 čas na TV Pink. “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona otkako je počela prva sezona 6. septembra 2017. godine, a sada, tri godine kasnije, sve je spremno za spektakularnu četvrtu sezonu.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti 50 novih, intrigantnih učesnika, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne tri sezone, i za “Zadrugu 4” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone. 

Nove učesnike “Zadruge 4” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom “Zadruge 4” će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi “. Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju.

PROMO//Zadruga 4 - nedelja 06.09.2020. u 21:00 na TV Pink!

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od naboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako kop...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano