DR BELOJEVIĆ: “Koronu najviše šire ŠVALERI, a zatim STUDENTI”
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Goran Belojević, profesor Medicinskog fakulteta, po ko zna koji put je šokirao javnost govoreći o virusu KOVID-19. Ovog puta, za širenje korone optužio je švalere.

Na jesen će doći do povećanja broja zaraženih virusom korona. Druženje i preljuba su najopasniji faktori. Ima jedna stvar koju niko ne pominje, a to je sedma božja zapovest, “ne čini preljubu” – poručio je Belojević, poznat i po nadimku Doktor Maserati, nakon što se tokom jednog gostovanja na TV požalio da nije mogao da dođe svojim maseratijem, koji je na popravci, već puntom.

Uz švalere, Belojević upro prstom i u studente i njihove žurke
Belojević je švalere optužio juče u jutarnjem programu, a na pitanje voditelja Milomira Marića kakve to veze ima s koronom, naglasio je da je preljuba najviše kriva za širenje koronavirusa i savetovao da se treba držati svog partnera.

Šta kaže tandem koji je ugostio Belojevića

Marić: Bezbedan sam, nemam ljubavnice
– Profesor Belojević rekao je u našem programu da je prvi na udaru general Simić i da je opasna situacija – kaže Milomir Marić.

– Ja sam bezbedan, na sreću, nemam ljubavnice, to je najbolji lek protiv korone. Inače bih se uplašio da je druga situacija. To svi znaju, ali kriju. Inače, sve što izgovori Belojević na temu korone jeste istina – dodaje on.

Katarina Korša: Sve što je rekao je tačno
– Sve što je Belojević ranije pričao kod nas, ispostavilo se kao tačno – konstatuje Katarina Korša.

– Šokiralo me je jer sad koronu povezuju sa svim i svačim i ne znam kako smo došli do toga. U stvari, sve što je ekscentrično, skandalozno privuče pažnju i možda je to jedan od načina da shvatimo koliko je korona ozbiljna. Međutim, sve što je profesor dosad pričao jeste tačno, pa koliko god čudno ili smešno zvučalo, verujem da su to krizna žarišta – preljubnici.

– Nije ovde reč o moralu, ovde je reč o životu – poručio je dr Belojević i slikovito opisao:

To je stopostotno zaražavanje jer kod tih stvari su ljudi malo žešći.

U daljem razgovoru Marić konstatuje da je trenutno u “najvećoj opasnosti general Simić”, na šta Belojević odgovara: “Mislim da da”.

Raste procenat zaraženih
Zaraženo 65 (35 više nego dan ranije)
Testirano 7.315 (2.047 više nego dan ranije)
Preminulo 1
Ukupno preminulo 749
Na respiratoru 20 (isto kao dan ranije)
Hospitalizovano 261 (18 manje nego dan ranije)

Da ne budu švaleri krivi za sve, profesor Belojević povećanje broja zaraženih očekuje i zbog povratka studenata u domove, kada počinju intenzivnije da se druže.

Komentarišući razna slavlja, uključujući i svadbe, dr Belojević je rekao da venčanja nisu problem, ali je potrebno nositi maske i držati distancu.

Prema njegovom mišljenju, virus korona će trajati do kraja sledeće godine.

Izvor: skandalozno.net

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano