DRAGOJEVIĆI KIPTE OD BESA: Oglasio se Dejanov OTAC, pa OTKRIO šta će njegov sin da URADI sa Dalilom

Brak Dalile i Dejana Dragojevića na korak je do pucanja posle niza skandala u "Zadruzi", o čemu bruji regionalna javnost, a za naš portal tim povodom oglasio se njegov otac Goran Dragojević, koji je zaprepašćen ponašanjem svoje snaje

Podsetimo, Dalila i Dejan nedeljama unazad ratuju zbog njene prevelike prisnosti s Filipom Carom, koji joj je javno izjavio ljubav. Iako se Dejan isprva trudio da zadrugarima i gledaocima ne pokaže koliko ga sve to pogađa i boli, te je sputavao svoje reakcije, rano jutros nije mogao da se obuzda kada ih je ponovo zatekao "na delu" i video kako razgovaraju, uprkos Dalilinim obećanjima da to više neće činiti. Tada joj se žestoko suprotstavio i sa ruke skinuo venčanu burmu, koju joj je vratio.

Večeras je, međutim, njihov sukob eskalirao - Dalila je, naime, odbila Dejana i ponovo otišla kod Cara, s čim Dejan nije mogao da se pomiri, te je svoju suprugu naočigled svih zadrugara ispolivao vodom!

 
 

 

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
Foto: Srbija Danas

Tim povodom kontaktirali smo Gorana Dragojevića, Dejanovog oca, koji se vidno uznemirio čim je čuo kojim ga povodom zovemo.

- Jao, to ste vi, šta ja sad vama posle svega da kažem? Video sam to. Ne znam šta da kažem, stvarno - započeo je Goran, koji nije iznenađen sinovljevim današnjim reakcijama.

 
 

 

Dalila Dragojević, Filip Car, Dejan Dragojević
Foto: Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Kako je rekao, Dejan je određena osećanja i saznanja neko vreme potiskivao u sebi, a veruje da će još burnije reagovati i na brak staviti tačku onda kada se definitivno bude uverio u ono u šta su ubeđeni kako zadrugari, tako i gledaoci - da je Dalilina ljubav prema njemu prestala, te da se zaljubila u Cara.

 

Filip Car, Dejan Dragojevič, Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ja njega znam, on je čvrst, neće da prenagljuje i da tako lako pokazuje emocije, ali sad, čim ovako reaguje... Ne znam. Mislim da će završiti sa njom čim se definitivno bude uverio u neke stvari. Pa, recite vi meni, je l' ono njeno ponašanje normalno?! Da sam ja na mestu mog Dejana, ja je s onakvim ponašanjem ne bih trpeo ni minut - kivan je Goran.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: