DUBOKO SAM POGOĐEN I POVREĐEN: SAOPŠTENJE Stefana Unića nakon navoda da je bolestan i da ima neizlečivu bolest

Mladi inovator, istraživač i student mašinstva Stefan Unić izdaje zvanično saopštenje o naslovima koji su se pojavili, a u kojima se navodi da je bolestan i da se povlači iz medija.

Kako se navelo u tekstu jednog medija koje su kasnije preneli i drugi mediji da je Stefan bolesta i da se povlači iz medija, inovator Stefan Unić oštro demantuje te naslove.

-Šokiran sam da su ovako ozbiljni podaci objavljeni bez da sam pre toga pozvan za komentar kao što to novinarska etika nalaže. Kao prvo, odlično se osećam nisam bolesta već zdrav kao dren. Kao drugo, nisam nigde davao intervjue već su oni sami preuzimali intervjue i objavljivali. Ovo radim kako bih stavio tačku na laž i izmišljenu priču koja se plasira bez prethodne provere – rekao je Stefan Unić.

Stefan Unić takođe dodaje da je duboko pogođen i povređen nakon objavljivanja tekstova da je teško bolestan.

-Ja sam duboko pogođen i povređen i jako sam tužan što mediji ovo rade, nema razloga za to. Ja se odlično osećam, nemam čak ni kijavicu. Ovo je strašno i užasno to čitam o sebi – završava Stefan Unić.

Stefan UnićStefan Unić

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:

Stefan Unić je student mašinstva. Studira proizvodno mašinstvo-modul proizvodne tehnologije na Akademiji strukovnih studija Šumadije sa odsekom u Trsteniku. Rođen je u Kruševcu. Živi na porodičnom imanju u okolini Trstenika.