DUŠICA DOČEKALA NOVU ZADRUGARKU: Ima samo 18 godina, a svojom pojavom je sve prisutne ostavila bez daha

Kao što je najavljeno večeras će pre emisije "Pitanja novinara" biti vanredno ubacivanje.

U Belu kuću useliće se dve nove osobe. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvu, novu, zadrugarku i u studio je ušla Martina Petrović zvezda sa Tiktoka.

Martina je zablistala u studiji ali je i otkrila da li ima taktiku.

 

Zadruga

FOTO: Youtubeprintscreen/ Zadruga official

U videu pogledajte kako nova zadrugarka izgleda.

https://youtu.be/cpSNCGIPXYY

Imam 18 godina i ulazim kao slobodna devojka, videćemo šta će se desiti, ne želim ništa da obećam još uvek. Iskreno, nije mi se svidelo što je Milica, moja vršnjakinja, prozvala Minu Vrbaški, preterala je, ja bih sačekala malo, ona je rekla da ima dečka, a odmah na početku je legla sa nekim. Ova Milica mi nije simpatična, već je prošlo određeno vreme, trebalo je da se opusti, ona ništa ne komentariše - prokomentarisala je Martina na samom početku.

Zatim se osvrnula na priče da je mlada buržujka, koja dolazi iz bogate porodice:

-Tražili su mi ljudi da snimam stan, istina je da sam buržujka, da moji imaju. Ja snimam sebe, pa su mi tražili da snimim plafon, kupatilo, jer imam nebo u kupatilu! Istina je da sam ofarbala kuče, želela sam da joj izbelim dlaku, s obzirom da je maltezer. Ona se ućebala, nije mi se svidelo kako je izgledala kad sam joj skratila dlaku - otkrila je TikTokerka.
Mislim da sam pozitivna i harizmatična, znam svašta i da pričam, znam da planem baš, sigurno će biti i svađa, iskrena sam, kazaću sve što interesuju ljude. Niko za sada nije moj tip. Moji ne brinu da ću ih obrukati, se*s pred kamerama se sigurno neće desiti - dodala je mlada Martina

https://youtu.be/Sg4ZlQMgfJE

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: