Dve riđokose LEPOTICE STALNO se suočavaju sa oštrim komentarima i osudama : Ovo je RAZLOG (FOTO)

Foto: Instagram/hunt hike
Uprkos pretnjama i onlajn nasilju, sestre ne planiraju da prestanu sa lovom.
 

Riđokose bliznakinje iz Danske, koje love sa ocem otkako su imale 10 godina, dobile su pretnje smrću od strane aktivista za prava životinja zbog krvavih fotografija iz lova objavljenih na društvenim mrežama.

Rike i Trine Džejkobsen (26), medicinska sestra i fizioterapeut, nakon što su godinama lovile sa ocem, dobile su licencu za lov i pokrenule kanal na Instagramu pod nazivom "Hunt & Hike".

 

Na stranici dele fotografije ulovljenih "trofeja", od patki i fazana, preko jelena do divljih svinja.

 
 

Na nekim fotografijama vidi se oružje, krvavi noževi nakon lova, dok sestre poziraju pored ulovljenog plena. Zbog fotografija i priča iz lova sestre su počele da primaju pretnje smrću i da trpe onlajn nasilje.

 
 

- Jednom mi je muškarac rekao da mogu da "doživim istu sudbinu kao jadne životinje koje ubijam". Drugi mi je napisao da sam "ubica dr**a" - rekla je Rike.

Uprkos brojnim pretnjama riđokose sestre ne planiraju da prestanu da pune svoj zamrzivač kvalitetnim mesom.

- Ne postoji ništa bolje nego kada pojedete biftek koji ste sami nabavili lovom. Lov vam daje najsvežije i najzdravije meso. Zbog toga i mi lovimo - rekla je Trine.

Lov i spremanje mesa sestre su opisale kao "prijatno iskustvo", dodajući da je to učvrstilo njihovu vezu kroz "nezaboravno iskustvo".

- Najbolja stvar kod lova ili bilo koje druge avanture je da što to radite sa osobom koju volite. Nas dve smo bliske, a ovo nas je još više zbližilo - dodala je Trine.

Prema Rikeinom priznanju, uprkos nasmejanim fotografijama, nije retkost da lovci osećaju kajanje zbog ubistava.

- Poštujemo sve životinje i divlji svet, iako idemo u lov. Divlje životinje ubijamo i jedemo, ali ih poštujemo. Svaki put kada ubijemo, zahvalimo na toj mogućnosti - dodala je Rike.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano