EKSKLUZIVNI PAPARACO! Evo ko je POLITIČAR s kojim je Tanja Savić imala AFERU: Vodio je u luks restorane! ČARŠIJA BRUJALA O NJIMA

Tanja Savić, kako Kurir saznaje, bila je u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

- Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime - izjavila je ona.

Naime, Tanja je navodno bila u "šemi" sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje. Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.

- Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

kurir.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: