EKSKLUZIVNI PINK.RS PAPARACO! Maja otišla na Kosovo i Metohiju da poseti Čorbu! Uhvatili smo je kad se NAJMANJE nadala! (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge 5", Maja Marinković odlučila je da okrene novi list i spusti loptu kada je Filip Car u pitanju. Kako je njena romansa sa Milanom Jankovićem Čorbom bila jedna od razloga za raspravu sa Carem, bivša zadrugarka je izlgeda rešila da se vrati staroj ljubavi.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Naime, kako Pink.rs saznaje, Marinkovićeva se trenutno nalazi na Kosovu, tačnije u Šilovu, Ćorbinom rodnom mestu, te su njih dvoje zajedno uhvaćeni u jednom lokalu, čemu svedoče i fotografije koje je naš portal došao u posed.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ovom druženju prisustvovao je i brat bivšeg zadrugara, koji je takođe jasno može videti na fotografiji, te pretpostavljamo da i on podržava njihov odnos.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako bismo dodatno potvrdili izvor naših informacije, u prilogu možete videti i ambijent pomenutog lokala, tačnije picerije u Šilovu, u kojem su Maja i Čorba proveli zajedničko vreme i probudili stare varnice.

Podsetimo, Marinkovićeva je i pre "Zadruge 5" išla Jankoviću u posetu, te su se jednom prilikom sreli i u Smederevu

Izvor: pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano