EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dejan prešao u islam i promenio ime u Zijad, Dragojević zbog Dalile napustio pravoslavlje, a tu nije kraj šokovima!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Odnos Dejana i Dalile Dragojević mesecima intrigira javnost, a tajne njihovog bračnog života počele su da isplivavaju na površinu. Rijaliti plus došao je do ekskluzivnih saznanja i otkrio pravi razlog Dejanovog narušenog odnosa sa porodicom. Prema rečina našeg izvora, Dragojević je pre nekoliko godina prešao u islam i uzeo ime Zijad, zbog čega je prekinuo kontakt sa bratom i majkom.

603791_screenshot-5_iff.png?t=1643031126

Printscreen

 

 

- Selo u kojem žive Dalila i Dejan je vehabijsko, oni nisu pravi muslimani, to je sekta koje se pravi vernici stide. Tokom učešća u Parovima, Dalila se ponašala nedolično, obrukala ih je i zbog toga nije mogla da se vrati u selo jer su je meštani proterali - rekao nam je izvor, pa objasnio:

Huso je tada rekao Dalili da ne sme da je primi u kuću dok selo ne odluči da li će joj oprostiti bludno ponašanje. Ona je nekoliko dana u neizvesnosti čekala odluku muškaraca koji su glavešine sela, a jednog dana po povratku iz džamije otac joj je saopštio da je seljani ne prihvataju u zajednicu - izvor nas je šokirao informacijama, pa objasnio šta je starleta iz Tuzle uradila da bi zaslužila oprost.

Dalila je bila očajna. Nakon nekoliko meseci vratila se u rijaliti, upoznala je Dejana i shvatila da joj je on karta za povratak kući. Oni su se venčali, seljani su je sa mužem primili nazad u zajednicu i oprostili sve grehe jer je uspela da preobrati hrišćanina. Nakon svadbe, Dalila je Dejana ubedila da promeni veru. Kada je prihvatio islam, Dejan je uzeo muslimansko ime Zijad - objašnjavao je izvor.

- Dragojević nikada nije bio neki vernik. Međutim, njegova porodica nije odobravala to što je uradio. On je zbog toga prekinuo svaki kontakt sa njima i počeo da se pridržava vrlo zatucanog načina života. Svakodnevno je klanjao, nije jeo svinjetinu i pridržavao se svih običaja. I u Zadruzi je prikazano kako radi abdest, odnosno čišćenje pred molitvu. On je tada u umivaoniku prao noge i lice kako bi bio čist pred klanjanje Alahu - ispričao nam je izvor, i objasnio da je to glavni razlog Dejanove agonije.

598437_screenshot-5_iff.png?t=1643031170

Printscreen

 

- Dejan je sada uplašen. Njegova porodica godinama krije da je on prešao u muslimane. Dragojević je svestan da se neće vratiti u Šepak, a ne može ni u rodni grad doći kao Zijad. U njegovim zvaničnim dokumentima on je i dalje Dejan Dragojević, ali u muslimanskim knjigama ime mu je promenjeno. Trenutno se nalazi u nezavidnoj situaciji, rastrzan je između dve vere. Dalila je toga svesna i u nekoliko navrata mu je pripretila i rekla: „Sećaš se onog Boga u kojeg si verovao, pošto sada ne veruješ ni u šta?“ Time mu je jasno dala do znanja da će progovoriti. Njegova porodica, pak, pokušava da ga vrati hrišćanstvu. Kada su bili u poseti tokom novogodišnjih praznika nudili su mu brojanicu, ali Dragojević je odbio - ispričao je naš izvor na kraju.

 Dalilin stric hapšen zbog saradnje sa vehabijama

Prema rečima našeg izvora, Dalilin stric Nedžat završio je iza rešetaka jer je pomagao islamskom pokretu.

 

- Dalilin stric Nedžat dva puta je hapšen zbog pomaganja vehabijama. On je bio u zatvoru, a otac Huso propoveda njihova pravila, veru i običaje - rekao je izvor.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano