EKSKLUZIVNO! VOJIN OTKRIO TAJNU ARKANOVOG TESTAMENTA: Zemunski klan nam je pretio ZBOG CECE! (VIDEO)

Ispovest Vojina Ražnatovića, koju je eksluzivno dao za Mondo, prenosimo iz nekoliko delova, a u današnjem nastavku otkrivamo tajnu Arkanovog testamenta kao i zbog čega porodica nije smela da se vrati u Srbiju nakon njegovog ubistva.

kombo3.jpg

Željko Ražnatović Arkan bio je kontroverzna ličnost koja je najveću slavu stekla devedesetih godina prošlog veka.

Preko vođe navijača, osnivača Srpske dobrovoljačke garde do jednog od najuticajnijih čoveka tog doba, njegov život bio je ispunjen brojnim intrigama.

Danas neke od njih otkriva Vojin Ražnatović, Arkanov sin iz prvog braka, u ekskluzivnoj ispovesti koju je dao za Mondo.

U prvom delu intervjua, koji možete pogledati ovde, Vojin je pričao o odrastanju uz kalašnjikove i gvozdenu disciplinu, u drugom delu govorio je o njihovom odnosu sa Legijom ali i o poreklu Arkanovog bogatsva.

U nastavku intervjua, Vojin nam je otkrio da je kao mladić, na poklon od generala iz Garde dobio na poklon hekler, kao i njegov brat ali i o problemima nastalim nakon Arkanove smrti, kao i o sumnjivom testamentu.

"Nikad heklere nismo nosili u grad, kao ajmo u Čumićevo sokače, ali čekaj da spakujem hekler. Stajali su u kući, u oružarnici. Otac nam nikada nije dozvoljavao da ulazimo u nju iako nam je bila fascinantna. Nekoliko puta smo planirali da je obijemo jer smo znali da je tamo mnogo oružja koje je doneo iz Erduta. Morao je da ga preda kada su Tuđman i Milošević napravili neki sporazum, to mu je bila jako bolna tema" kazao je Vojin.

Ipak, odrastanje u porordici Ražnatović od kada se Ceca uselila u nju, nije bilo toliko idilično kako bi ga možda neki zamislili.

Dok je Arkan bio živ, prema Vojinovim rečima, Ceca je prema njemu i njegovom bratu bila kao sestra.

"Moj brat i ja smo u to vreme već imali devojke. Ona je sa nama pričala o njima, davala nam je neke savete. Bila nam je kao starija sestra" rekao je Vojin ističući da je ipak bila strašno ljubomorna na njihovu majku.

Njena ljubomora je išla do te mere da, kada bi Arkan razgovarao sa svojom bivšom suprugom, u kući se o tome nije pričalo da ne bi došlo do neprijatnih situacija.

Ceca

Čak se jednom prilikom poprilično naljutila što je Željko hteo da im kupi stan.

"Rekao je da će nam kupiti stan čim napravi pare, i zbog toga se često svađao sa Cecom. Ipak, rekao nam je da nađemo jedan četvorosobni stan ili pak dva manja koja bismo mogli da spojimo. Mi smo i našli dva manja, jedan na drugom, jedan na trećem spratu i psojili smo ih spiralnim stepenicama. Ceca je insistirala da vidi slike stana, i kada smo ih pokazali ona je šokirani rekla: "Jel ovo jedan ili dva stana" na šta sam joj odgovorio da je to jedan stan na dva nivoa. To je nju malo rasteretilo, ali ju je i navelo da napravi grešku prilikom sklapanja njegovog testamenta" rekao je Vojin.

Arkan na ratištu

Arkan, kako je on tvrdio, nikada nije želeo da napravi testament i uvek je govorio da ne želi na taj način sebe da maleriše. Ipak, nakon njegove smrti, testament se pojavio međutim nije imao Ražnatovićev potpis već pečat.

"U tom testamentu je stajala rečenica koju je navodno izgovorio Arkan a to je da je moju majku, brata, sestru i mene obezbedio kupivši nam jedan stan ali na dva nivoa" rekao je Vojin podsetivši da su to zapravo njegove reči kojima je Cecu smirio.

U periodu nakon ubistva njegovog oca, Vojin je otišao u Ameriku na studije i istakao da ga je to spasilo jer u Srbiju, s obzirom na to da su živeli u Grčkoj, nije smeo da se vrati.

"Zemunski klan nam je pretio da ne smemo da se vratimo jer se tako Ceca dogovorila sa njima. Čak su pretili i našoj advokatici, žena je bila istraumirana" zaključio je Vojin.

Kompletan treći deo njegove izjave pogledajte u videu u tekstu.

Arkanov sin: ZEMUNSKI KLAN nam je pretio zbog CECE

Željko Ražnatović Arkan i njegov testament, su i dalje enigma. Zbog čega njegova deca iz prethodnog braka nisu dobila praktično ništa od njegove ogromne imov...

Nastaviće se...

(Mondo) 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: