EKSLUZIVNO - Radončić objavio dokumente: Džaferović davao državljanstva mudžahedinima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon jučerašnjeg intervjua koji je za N1 dao član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, a u kojem je izrekao niz netačnih navoda koje za posljedicu mogu imati dezavuiranje javnosti, reagirao je predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić čiju objavu sa Instagrama prenosimo u cjelosti:

dokument o davanju drzavljanstva mudzahedinima sefik dzaferovic

- U jučerašnjem intervjuu za N1 Šefik Džaferović, predsjednička marioneta, koji je koronu proveo sakriven u političkoj i fizičkoj samoizolaciji, opet pokušava da dezavuiše javnost.

Umjesto da ponovo pročita stenogram sa sjednice Predsjedništva BiH, gdje se vide ogromne političke razlike između nas dvojice kada je u pitanju obaveza sigurnosnih struktura BiH da se izvrši identifikacija ilegalnih migranata iz Pakistana, on tvrdi da je naš migrantski plan isti. Nije isti i nikada neće biti! Zašto?

Pa, neka nervozni Šefik pogleda dokumente iz rata, s njegovim potpisom, kada je davao državljanstva mudžahedinskim borcima iz Egipta, Pakistana, Tunisa, Saudijske Arabije, Jemena i Jordana (koje smo, kao država, pod pritiskom Zapada, kasnije poništavali). Za ovu mu priliku objavljujem SAMO dva takva dokumenta. Ako koza laže, rog ne laže! - napisao je Radončić na Instagramu.  

hhh_0.jpg

hhhh_0.jpg

Izvor: 

 

BNN.ba / Avaz.ba

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.