Evo ko je ubica Davida Dragičevića
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

david dragicevic ubica pravda  ko je ubio

Slobodan Vasković, poznati novinar, ali i bloger iz Banja Luke napisao je na svom blogu detalje koji su vezani za ubistvo, odnosno imena ubica DAVIDA DRAGIČEVIĆA.

U cjelosti prenosimo njegov tekst, riječ je o Darku Iliću, inače načelniku Uprave za organizovani kriminal, on stoji iza toga, on je naredio likvidaciju Davida Dragičevića.

Ilić je cijelu vojsku i ljude organizovao, koji su bili sastavljeni od nekih pripadnika policije, ali i vojnika narkokartela da bi mogli uloviti Davida.

Direktno je akcijom u centru Banja Luke rukovodio Dubravko Kremenović, koji je bio Ilićeva desna ruka.

David je iza Metalske škole namamljen, gdje je od 15 nasilnika napadnut, među kojima su bili neki pripadnici obezbjeđenja poznatijih lokala iz Banja Luke.

Sa portala Oslobođenje.ba stoji dalje kako su mučili Davida, a da je Kremenović na jedan dan napustio Banja Luku, dok je David ostao pod opaskom njegovih ubica.

Likvidiran je David na taj način što su ga ugušili, lično je to uradio Kremenović ili neko od Ilićevih ubica, postavlja se sad pitanje Siniši Kostreševiću, koji je inače načelnik UKP-a.

To bi trebao Kostrešević saopštiti, koji inače o likvidaciji vodi istragu, poznato je sve oko ubistvu, i ko je naručilac.

 

Izvor: slobodanvaskovic

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano