Fate zaključao povratak evolucije!

Večeras je duelom ekipa MFA I BKR nastavljena knockout faza turnira "Pjesme Vatre i Leda". Iako se ekipa MFA ranije suočavala sa diskvalifikacijom zbog nama svima poznatog MMSavića, dobili su priliku da se nastave takmičiti i imali šta večeras da pokažu. Stompali su svoje protivnike, a o tome ko je bio najbolji pojedinac, Fate, Bane ili Mukeshi to ostavljamo gledaocima da odluče.

Prije razgovora sa kapitenom ekipe MFA Banetom donosimo vam kratki intervju sa Jovanom, sekretarom Fan kluba ekipe.

N: Koliko je teško napraviti fan base jedne ekipe i reci mi da li MFA ima neke veće ambicije prema profesionalnim ligama?

 

J: Sve je lako ako si lep i moćan tako da sa MFA se sve može, naravno da imaju.

Danas su cak razgovarali sa LvlUpom i možda srede saradnju sa njima.

 

N:Drago mi je to čuti, momci su jako talentovani, igraju jako lijepo i pokazuju dobro znanje o igri i draftu. Da li misliš da MFA ima kvalitet da ode do finala "Pjesme i Leda?

 

J: Da,pogotovo zato što imaju jednog od najboljih ADC-a u Srbiji.

 

N: Definitvno je Mukeshi jako dobar igrač, očekujemo još mnogo dobrih partija od njega. Hvala ti za izdvojeno vrijeme, želim vam svu sreću u nastavku turnira kao i u profesionalnom svijetu!

 

J: Hvala vama.

 

A sada šlag na tortu, majstor Bane, još poznat kao Zenitsu je sa nama.

 

N: Bane, prije svega čestitke za ove hardsmurf  partije i prolaz u narednu fazu!

B: Hvala , svaka čast momcima iz protivničkog tima.

N:Reci mi, ko je zaslužan za ovakvu draft fazu vaše ekipe, jer je očigledno da ste pravili sjajne pikove i banove i samim tim sticali prednost?

B: Mislim da pick,ban faza nije ni mogla da dodje do izrazaja jer je skill gap jednostavno prevelik, velika je razlika u samom micru , što se našeg draftovanja tiče svi učestvujemo dajemo savete jer smo dosta timski uigrani i igramo već dugo zajedno znamo champ poolove i sve to ide prirodno.

N: Evo pokazali ste ovdje da svako od vas potencijalno ima fantastične mehaničke sposobnosti, micro i macro play i mene lično oduševili. Ono što hoću da kažem je da ste postavili ljestvicu visoko. Da li imate kvalitet da podignete trofej, bez obzira sa kojom ekipom se suočite?

B: Bez problema po to smo i došli , zadovoljavamo se isključivo prvim mestom.

N: Jako mi se svidja taj stav pobjednika, želim vam svu sreću u nastavku turnira i unaprijed se radujemo tome da vidimo vaše skillove u nastavku takmičenja.

B:Hvala na lepim rečima , srećan rad.

 

Bio je to kratak intervju sa ovim supertalentovanim junglerom, a vi dođite na DžonsaTV kanal jer su prava uzbuđenja tek pred nama!

trovo.live/dzonsaTV

Autor:Noctiis

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук