FILIP CAR ROBIJAO ZBOG NASILJA NAD ŽENAMA?! " Devojke su se žalile na njegovo nasilno ponašanje"

Filip Car postao je glavna faca rijalitija "Zadruga 5" kada je započeo vezu sa Dalilom Dragojević koja je tada još uvek bila u braku sa Dejanom, a nakon raskida uplovio je u romansu sa Majom Marinković sa kojom se svađa i bije, a onda imaju intimne odnose kao znak pomirenja.

Zadruga
FOTO: Youtubeprintscreen/ Zadruga official

Za Filipa se u ovoj sezoni žene bore, a niko ne zna kakvu tajnu krije, i kako su neke žene u privatnom životu prošle pored njega.

 

Kako pišu domaći mediji, Filip je prema jednoj devojci bio nasilan, zbog čega ga je ona i prijavila policiji, ali i završio iza rešetaka.

 

Zadruga
FOTO: Youtubeprintscreen/ Zadruga official

- Pre četiri godine Car je u naletu besa pokušao da udavi jednu devojku i ona ga je prijavila. Zbog nje je bio u zatvoru, a ona nije jedini slučaj. Car je inače takav tip, eksplozivan je i ume da pravi probleme, ne zna da se kontroliše. I druge devojke su se žalile na njegovo nasilno ponašanje. Tad dok je bio u zatvoru, pravdao se da nije nikog davio, međutim, dokazi su pokazali suprotno. Sad se malo kao smirio, ali to je tako samo dok mu ne dođe žuta minuta - rekao je izvor za pomenuti list.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano