"FILIPA KORISTI KAO PARAVAN ZA KRISTIJANA!" Zadrugari raskrinkali odnos Cara i Aleksandre Nikolić, pa je optužili i za afere iz prošlosti: Bila si sa Karićem, Janjušem i mužem Dragane Mitar!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Večeras je u Belu kuću stigao voditelj Milan Milošević kako bi zadrugari prvi put ove sezone bili deo emisije "Gledanje snimaka".

Na prvom klipu zadrugari su imali prilike da vide svađe Filipa Cara i Aleksandre Nikolić.

Na skoro svim klipovima sam pijan, ne sećam se šta pričam kad sam pijan. Danas sam odlučio da nemam više ništa sa njom. To mi je smešno da me koristi kao paravan za Kristijana, on se prema njoj postavio prijateljski. Ona i ja nismo jedno za drugu, mene baca u kontru njeno ponašanje. Priča se o njoj i Janjušu, Kariću, Zoli - rekao je Filip.

 

 

Karić je moj prijatelj, Janjuš je moj prijatelj. Družila sam se Janjušem, više ne. Filip meni priča jedno, pa ode kod Žane pa njoj priča. Sa Kristijanom pričam, on mi da prijateljski savet - rekla je Aleks.

 

 

Neki od zadrugara prokomentarisali su i klip i Filipa i Aleksandru.

 

Vidi se na ovom klipu da se lažu. Ona ga koristi kao paravan, da prekrije sliku da joj se sviđa Kristijan. I Janjuš je oženjen pa je bila sa njim. Lagali su i jedno i drugo ovde. Viđali su je i sa mužem Dragane Mitar. Verovatno voli oženjene ljude - rekla je Marija Kulić.

Ona koristi Filipa kao paravan za Kristijana. Da joj da znak očima odmah bi krenula. I sa Draganinim mužem si se dogovarala za ručak. Filipu se sviđa Žana - rekao je Marko Đedović.

Kristijan se koristi kao paravan. Filip je zaljubljen u Moniku Horvat. Žana i Aleks su igra - rekao je Lepi Mića.

 

Ne mogu da verujem da ona gleda tako Kristijana, razlika između njih je preko 20 godina. Smeta mi što je jedna devojka vezana za tolike muškarce - rekao je Filip Car.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

 

Zadruga 4 - Zadrugari gledaju svađe Cara i Aleksandre - 17.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Zadruga 4 - Zadrugari misle da Aleks koristi Filipa kao paravan za Kristijana - 17.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

 

PINK.RS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano