Finalisti ipak bez glavne zvijezde

Transfer rok je uveliko otvoren u ovom offseason-u i imali smo mnogo zanimljivih odlazaka i dolazaka do sada. 

FlyQuest je potpisao talentovanog ADC-a kanadskog porijekla Johnusna, dosadašnjeg kerija ekipe Dignitas. HanwhaLife radi odličan posao dovođenjem Deft-a na poziciju ADC-a i Chovya, super talentovanog midlanera porošlogodišnjeg finaliste LCK-a ekipe DragonX.

 

Medjutim i pored ovih sjajnih transfera vijest koja najviše odzvanja LoL svijetom je zvanični rastanak Suning-a i Swor Art-a. Izgledalo je kao da će legendarni support ipak ostati u ekipi i pokušati ponovo sa njima zablistati kako u LPL-u tako i na Worlds-u. Međutim TSM je tu mješao svoje prste i na sve načine pokušao da dovede SwordArt-a u svoj roster da bi tako ispunio veliku želju svog superstar ADC-a Doublelifta. Naravno SwordArt-ov dolazak još nije ozvaničen ali to je i i više nego izvjesno.

Da li će Johnsun ponoviti sezonu koju je imao u Dignitasu. Da li HanwhaLife može biti novi Griffin nakon građenja ovog super jakog i super talentovanog rostera? Da li će DoubleLift dobiti svog supporta kako bi se suprotstavio Perkzu i Vulcanu?

 

Ostaje nam da čekamo početak sezone koja će po svemu sudeći biti jako zanimljiva.

 

DJNoctis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: