Fočanke bliznakinje sa ocem u policijskoj uniformi (VIDEO)

Ljubav prema policijskoj uniformi i zanimanju razvile su još u djetinjstvu. Bliznakinje Marina i Katarina Kovačević iz Foče ostvarile su svoj dječiji san – krenule su očevim stopama i postale policajke.

Dvadesettrogodišnje Fočanke Marina i Katarina od djetinjstva su željele da rade u policiji. Marina je prije dvije godine upisala Policijsku akademiju. Od 1.200 prijavljenih kandidata, bila je četvrtorangirana među dvadeset primljenih djevojaka.

 

Marina Kovačević, policijska službenica PU Foča, ističe da su ona i sestra od rođenja imale veoma blizak odnos, pa je ona uticala na Katarinu da se upiše na Polcijsku akademiju.

https://www.youtube.com/watch?v=SwiBstw8EZA

Podrška nije izostala ni od roditelja. Njihov 49-godišnji otac Vide Kovačević policajac je od 1993. godine.

Katarina Kovačević, pripravnica PU Foča, podsjeća da je njihov otac dugo u ovom poslu, pa će se truditi da uz oca i Marinu napreduje iz godine u godinu.

Vide Kovačević, kriminalistički tehničar PU Foča, priznaje da je ponosan na kćerke iako su tek počele da rade, i dodaje, da su pred njima godine sticanja iskustva i dokazivanja u odgovornom poslu.

Marina i Katarina, radosne što im se san ostvario, poručuju da će osvijetliti obraz ocu i majci i da će opravdati povjerenje i kolega na ponos uniforme policije Republike Srpske.

RTRS.TV

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: