(FOTO) ACO MAKEDONAC ČESTO VIĐEN U DODIKOVOM DRUŠTVU: PRIJE DVA DANA PUCAO NA MUŠKARCA U LUKAVICI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pojedini mediji iz Republike Srpske jutros su objavili vijest o povezanosti člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, sa Aleksandrom Milićem zvanim Aca Makedonac.

Milić je u fokus medija došao tokom jučerašnjeg dana, zbog pucnjave koja se prije dvije noći dogodila na području Istočnog Sarajeva.

U revolveraškom obračunu ranjen je Goran Sikima, a na njega je pucao upravo Aleksandar Milić. Vrijedi istaći da je, prema medijskim informacijama, Sikima prvo pucao na Milića, a onda je Milić uzvratio i ranio Sikimu.

 

Povodom ovog događaja oglasio se Nebojša Vukanović, koji je Dodika pozvao da obznani javnosti u kakvoj se vezi nalazi sa bezbjednosno-interesantnim licima.

Njegovu objavu ovim putem prenosimo u cijelosti:

– Nisam dovoljno upoznat sa dešavanjima iza kulisa u Istočnom Sarajevu, niti me interesuje šta se dešava u podzemlju jer hvala Bogu nikada nemam nikakvog dodira sa ljudima iz tog miljea, ali sam zabrinut informacijom koja je objavljena u medijima o novoj pucnjavi i pokušaju ubistava u novogodišnjoj noći.

Mediji su objavili da je izvjesni Aleksandar Milić zvani Aca Makedonac pucao i ranio izvjesnog Gorana Sikimu, te da je ista osoba, Aca Mičić, još 2013. godine osuđena za pokušaj ubistva iz 2005. godine, što znači da ovo nije prvi incident.

Novinar Slobodan Vasković već duže vremena objavljuje zastrašujuće podatke, i tražim od policije i pravosuđa da do kraja rasvijetle ovaj slučaj i pucnjavu, ali i druge slučajeve i ukazivanje na organizovani kriminal zbog kojih su građani uplašeni a javnost uznemirena.

 

Ono što posebno brine je činjenica da je Aleksandar Mičić zvani Aca Makedonac često viđan u društvu sa Miloradom Dodikom, Ljubišom Ćosićem i drugim visokim funkcionerima vladajućeg SNSD-a. Tako su nedavno Dodik i Ćosić bili skupa u Istočnom Sarajevu tokom otvaranja i radova u Dečanskoj ulici.

Dodik je, kao pravi licemjer, nedavno kod Mate Bitange Đakovića na RTRS-u optužio SDS da je dobio milionske donacije od trgovaca drogom za izbornu kampanju, a očito da je na taj način pokušao skrenuti pažnju sa svojih veza sa podzemljem, koje su preduboke.

Umjesto što napada SDS i političke protivnike iznošenjem lažnih optužbi bilo bi bolje Dodiku, Ćosiću i drugim visokim funkcionerima SNSD-a da odgovore javnosti kakve su njihove veze za podzemljem i bezbjedonosno-interesantnim licima, napisao je Vukanović na svom blogu.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano