Gagi progovorio o odnosu Lune i Anabele, pa otkrio da li se i on POMIRIO SA BIVŠOM: To je prirodan proces

Majka i ćerka, Anabela Atijas i Luna Đogani, nedavno su zakopale ratne sekire, a tim povodom se najzad oglasio i Lunin otac i Anabelin bivši suprug, Gagi Đogani.

Podsetimo, majka i ćerka su stavile tačku na odnos po okončanju treće sezone rijalitija "Zadruga" zbog svega onoga što se izdešavalo na imanju u Šimanovcima, a stvari su eskalirale kada su otpratile jedna drugu sa društvenih mreža.

 

Anabela Atijas, Gagi Đogani
 
 
 

Ipak, njih dve su pronašle način da se pomire, a vest o Luninoj trudnoći ih je dodatno ujedinila kao porodicu, iako Anabela i dalje ne razgovara sa ćerkinim emotivnim izabranikom Markom Miljkovićem.

- Video sam da se Luna pomirila sa majkom, da su sada u kontaktu i da se viđaju, što mi je drago, tako i treba da bude - izjavio je Gagi za "Star", a prenose mediji, uz isticanje da to nije uticalo na njegovo pomirenje sa bivšom suprugom.

- Ja nisam u kontaktu sa Anabelom. Ali sada kad dođe beba, pa počnu rođendani i proslave, oboje ćemo morati da budemo tu. Sve će to doći na svoje jednog dana, to je prirodan proces.

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: