GENI SU ČUDO: Evo kako izgledaju deca Tome Zdravkovića! Sin je preslikan pevač, ćerka puna lepih sećanja
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pevač Toma Zdravković imao je dvoje dece, a evo kako oni danas izgledaju.

Film Toma ponovo je javnost podigao na noge. O njegovom životu saznali smo mnogo, neke scene su i promenjene, ali ono što mnogi nisu znali a što ni u filmu nije predstavljeno, jeste to da je Toma imao dvoje dece, ćerku Žaklinu i sina Aleksandra.

Toma se četiri puta ženio, a ćerku Žaklinu dobio je iz braka sa Olgicom, sa kojom se upoznao u zrenjaninskom hotelu "Vojvodina". Njih dvoje su se venčali 1963. godine, ali brak nije dugo trajao. U toj ljubavi rodila se Žaklina koja je Tomino prvo dete, a danas živi u Holandiji i mama je dva dečaka, a za Srbiju je vežu uspomene na čuvenog oca.

"Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja," svojevremeno je ispričala Žaklina.

Iz drugog braka sa Gordanom Zdravković Toma je dobio sina Aleksandra. On danas živi u Torontu, gde su se njegovi roditelji i upoznali.

Gordana i Aca bili su uz pevača do poslednjeg dana, a iako je Aleksandar bio mali da se i ne seća mnogo oca, on je svakako dokaz da su geni čudo. Aleksandar se takođe bavi muzikom, u Torontu ima privatni muzički studio u kom stvara pesme, a neverovatno liči na Tomu.

"Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene", rekao je jednom prilikom Aleksandar.

Evo kako izgleda Aleksandar:

 

Izvor: mondo/stil

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano