Glumac Petar Benčina ZAVRŠIO U BOLNICI zbog korona virusa: "Bio je priključen na kiseonik, sada je stabilno"

Petar Benčina zaražen je korona virusom, zbog čega je prekinuto snimanje filma "Toma", a kako pišu domaći mediji, poznati glumac već nekoliko dana leži u KBC "Bežanijska kosa", gde se leči od upale pluća.

- Petar je u bolnicu primljen sa srednje teškim simptomima upale pluća. Neko vreme je bio priključen na kiseonik jer su merenja pokazala da mu je saturacija bila ispod granice normalnog. On je sada u stabilnom stanju, oporavlja se i nije životno ugrožen - kaže izvor blizak glumcu za "Informer", a njegova supruga, takođe glumica, Tamara Dragičević potvrdila je ove navode i izjavila da se Petar sada oseća stabilno.

 

- Dobro je, sada je sve u redu - rekla je kratko glumica.

Snimanje filma "Toma" o našem legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću, u kojem glume i Petar i njegova supruga, prekinuto je do daljnjeg.

- Kada smo saznali da je Petar zaražen, odlučili smo da prekinemo snimanje, iako niko od glumaca nije završio sve svoje scene. Dokle god Benčina ne ozdravi i dok se situacija sa koronavirusom ne stabilizuje, nećemo nastaviti da radimo - kaže izvor za gorepomenuti list.

Da su bili zaraženi Covidom 19 i da su se izborili, potvrdili su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović...

Od ovog opasnog virusa preminuli su gumac Ivan Bekjarev, kao i bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović i Miša Aleksić basista "Riblje čorbe".

izvor: novosti

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: