GLUMICA POGINULA NA ISTOM UKLETOM MESTU GDE I TOŠE PROESKI: Njene poslednje reči rasplakale su BALKAN
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sa teškim povredama abdomena i unutrašnjih organa, Dolores je prevezena u bolnicu gde je odmah operisana, međutim zbog težine njenih povreda doktori nisu bili optimistični. Samo nekoliko sati kasnije izgubila je bitku. Nesreća u kojoj je tragično stradala Dolores Lambaša dogodila se kod Slavonskog broda, na istoj deonici puta na kojoj je 6 godina ranije poginuo i Toše Proeski.

Glumicu čijoj lepoti su se svi divili, mnogi su je nazivali ikonom novijeg hrvatskog filma, a najveću popularnost doživela je u filmu “Vjerujem u anđele”, kao i u serijama “Odmori se, zaslužio si”, “Zauvijek susjedi”, “Zakon ljubavi”, “Najbolje godine”, “Ruža vjetrova”…

Njen privatan život konstantno je intrigirao javnost. Naime, Dolores je bila poznata po vezama sa starijim muškarcima, a jedan od njih bio je čuveni glumac Frano Lasić, koji posle tragedije nikada nije želeo da govori o svojoj bivšoj devojci.

Prvi poznati dečko lepe glumice bio je njen kolega Ivo Gregurević, sa kojim je imala veoma burnu vezu. Više puta su raskidali i mirili se, najavljivali i otkazivali venčanje, da bi nakon 5 godina ipak raskinuli vezu.

Još jedan njen poznati partner bio je biznismen Josip Radeljak, sa kojim je bila u vezi 3 godine, a pred Doloresinu smrt kružile su glasine da je u vezi sa 10 godina starijim rediteljem Goranom Rukavinom.

U poslednjem, neobjavljenom intervjuu, koji je dala za hrvatske medije izjavila je da joj je jedina želja da bude živa i zdrava.

“Za trideset godina volela bih biti živa i zdrava. Volela bih i dalje da glumim, plovim i lovim ribu. Ma ne treba meni puno. Mene mogu povrediti samo razočaranja. Znam koliko sam spremna da učinim za ljude koji uspeju da uđu u prvi krug mog srca, ta ljubav je bezuslovna. Ali kada očekujem isto od tih ljudi, gotovo uvek se razočaram. U životu je najbolje očekivati određene stvari samo od sebe i sam sebi dokazivati sopstveni rast”, rekla je tada Dolores.

Dolores je sahranjena 25. oktobra 2013. godine, u svom rodnom gradu Šibeniku.

IZVOR: POLITIKA EKSPRES

Dolores Lambasa - Crni Bombarder portal

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano