'GODINU DANA SE LEČIO ZBOG MENE!' Mina razvezala jezik i oplela po Mensuru, Milici, Dalili i Caru! Vrbaški nije birala reči za bivše momke: PLATIĆE ON SVOJE GREŠKE!

Stroga!

Ljubavne drame u ''Zadruzi 5'' iz dana u dan sve više šokiraju javnost, a atraktivna bivša zadrugarka Mina Vrbaški oplela je po zadrugarima i bez dlake na jeziku komentarisala sve aktuelnosti iz više nego uzbudljive pete sezone rijalitije.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ružno mi je što se to dešava. Ispada da prodaješ svoj brak zbog stvari koje nisu vredne, pogotovo ne sa osobom koja ne vrednuje ni sebe ni svoju porodicu, a kamoli žene. To je Car, mene ne može više da dotakne ništa što izgovara za mene. U životu se sve vraća, vratiće se i njemu kad tad. Mislim da mu sleduje haos, platiće svoje greške - počinje Mina.

Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović imaju više nego turbulentnu vezu, a Vrbaški to ovako komentariše:

Može iz tog inata da se stvori ljubav, ali ni približno velika kao naša. Svaki dan me spominje, ali gledam da se ne oglašavam i ne sudim. Prva sam pravila greške u rijalitiju. Te stvari nisu dobre za njih, Mensur je malo izgubljen, ja znam da se on godinu dana lečio i pokušao da zaboravi na mene. Milica je još mlada, mislim da je nesvesno ušla u taj odnos i to pominjenje mene je njoj napravilo mnogo veći problem - priča Mina.

FOTO: PINK.RS

Isplivali su dokazi da je ona vodila našu fan stranicu, a onda ode kod Darka i kaže da nije pratila. Ali, nije joj za zameriti jer ima samo 17 godina - priča Mina.

Potom je prokomentarisala odnos Tare Simov i Mateje Metijevića:

Tara mi je slala poruke da je i dalje zaljubljena u Mateju. Rijaliti je tek počeo, mislim da će na kraju i Tara i Mateja pokleknuti i da će se na kraju vratiti to nešto što nisu završili - dodaje Mina.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja Frana ni ne primećujem. Više sam na portalu, nigde ga ne vidim, ne znam šta je razlog. Žao mi je što osoba poput njega ne iznosi više svoje mišljenje . priča Mina.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Autor: M.M.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: