Gola i mokra Iva Štrljić poslala snažnu poruku: Prizor sa mora, suština u dnevnoj sobi! (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Glumica oduševila javnost!

Gola i mokra Iva Štrljić - crni bombarderInstagram/printscreen

 

Iva Štrljić kao i većina pripadnika javne scene, zbog pandemije koronavirusa, leto će provesti u Srbiji, ali to glumicu nije sprečilo da se priseti prošlogodišnjeg odmora, kao i da istakne prednosti "ostajanja kod kuće".

Poznata umetnica podelila je fotografiju sa letovanja na Kapiru kada je pozirala u kupaćem kostimu, uživajući uz sunce, more i pokazujući svoju vitku figuru.

- Bilo je to prošle godine na jednoj kiparskoj plaži. Ove godine, evo me u dnevnoj sobi sa tekstom u ruci. Međutim, kada spremate ulogu, učite tekst, kreirate i radite posao koji volite, onda vam je lepo baš kao na plaži. Možda i lepše... Svaki umetnik će to razumeti. I toplo vam je oko srca isto kao što je bilo prošlog jula na onom pesku zbog onog sunca, možda još i jače - prisetila se Štrljićeva i ohrabrila mnoge da se posvete onome u čemu uživaju i u čemu su najbolji.

Iva ŠtrljićInstagram/printscreen

 

Ubrzo su na račun prizora i reči pristizali brojni lajkovi i komplimenti:

- Najjača si / Obožavam što si pametna i realna / Sijaš i na Kipru i u spavaćoj sobi / Tvoje telo je umetničko delo - neke su samo od pozitivnih reči na račun glumice i njene poruke.

Podsetimo, Iva Štrljić trenutno glumi u popularnoj seriji "Igra sudbine", gde tumači ulogu modne dizajnerke Dijane Erski, koja je prikupila brojne simpatije domaće publike.

IZVOR: ALO

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano