Група "Не дамо светиње": Дајемо снажан подстрек лидерима три коалиције да формирају Владу
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Преносећи став дијела јавности окупљене у фејсбук-групи "Не дамо светиње", администратори Групе дају снажан подстрек политичким представницима трију побједничких савеза да усагласе конкретне предлоге у циљу формирања Владе и ослобађања осталих релевантних државних институција, саопштила је Јасна Ивановић, један од администратора ове Фејсбук заједнице која броји преко 106 хиљада људи.

"Истичемо неопходност усаглашеног дјеловања, зарад којега смо као бирачи и носиоци суверенитета, свјесни појединачних и заједничких жртви које се морају поднијети на жртвеник слоге", поручила је Ивановић у име администарора групе "Не дамо светиње" и додала:

"Сваки пораз данас нека буде "на гробу цвијеће" сјутра. Народ ће знати да препозна и уважи жртву лидера, таман онолико колико је свјестан сопственог трпљења.
Славу наше борбе, беспоштедно грађене од свих нас, нека овјенча сада вијенац Народнога Сабора. Народ је спреман. Дао је глас, дао је амин и благослов. Од лидера очекујемо исто. СЛОГА! БИЋЕ! ПОРАЗ! ВРАГУ!"

Група "Не дамо светиње": Дајемо снажан подстрек лидерима три коалиције да формирају Владу

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano