HAOS PRED PRODUKCIJOM - TOMOVIĆ NAPAO ALENA: Iznenada NASRNUO! Vladimir potresen, ne može da govori (VIDEO)

Ipak, kap koja je prelila čašu desila se danas, kada se Tomović otvoreno obratio Alenu kritikujući ga, na šta je hadrović i sam priznao Milanu Miloševiću da oni nisu više prijatelji.

Kontroverzna veza između Alena Hadrovića i Maje po svemu sudeći došla je do svog kraja. Njih dvoje su i dalje bliski, ali zvanično su raskinuli.

Od samog početka njihov odnos je nailazio na osudu zadrugara jer je Maja izdala svog dečka Jovicu zbog Alena, i to u momentu kada je on doživeo tešku saobračajku i oporavlja se od ozbiljnih povreda.

Jedan od takmičara koji je sve vreme branio Alena i Maju bio je Vladimir Tomović koji je stajao uz svog prijatelja i bio izuzetno blag prema njima. Ipak, vremenom, počeo je da sumnja da Alen i Maja igraju igru, pa je počeo da menja način na koji gleda na njih.

Kap koja je prelila čašu desila se danas, kada se Tomović otvoreno obratio Alenu kritikujući ga, na šta je Hadrović i sam priznao Milanu Miloševiću da oni nisu više prijatelji.

Pogledajte na snimku kako je njihov konflikt izgledao!

 

Zadruga 4 - Puklo prijateljstvo Tomovića i Alena nakon trećeg iskušenja - 26.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: