HAOS U HIT "TVITU" Šešelj o slučaju Dijane Hrkalović: On mora biti uhapšen!

Gosti večerašnjeg "Hit Tvita" kod Verice Bradić su Aleksandar Vulin, Ministar unutrašnjih poslova, Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke i Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink.

Govoreći o hapšenju bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, Vulin dodaje da institucije rade svoj posao, ističući da policija kontroliše zakon.

- Gospođa Hrkalović će odgovarati za ono što je radila na osnovu istrage koju smo vodili. Njoj je pritvor ptodužen, odbijen je zakon o ukidanju pritvora, i to je to. Istraga ne staje, kada se ovako nešto pokrene, svašta se sazna, pojave se svedoci koji su se ranije plašili - rekao je Vulin.

Vulin se dotakao i hrvatskih medija, koji imaju konsenzus, jer koriste sve što se dešava u Srbiji koriste kako bi napadali Vučića. Kako je istakao, slučaj Dijane Hrkalović je idealan za napade, jer žele da nas "uvaljaju u blato".

- Problem je što je Vučić Srbiju doveo do toga da smo lideri. U Hrvatskoj postoji konsenzus da Vučić mora nestati - podvukao je Vulin.

Šešelj navodi da je Dijana Hrkalović inteligentnija od Nebojše Stefanovića, po čemu ona može biti opasna, međutim, ona ništa ne bi mogla da uradi, da nije bilo tadašnjeg ministra.

- Ona je formirala operativne grupe, šta je potpisivao Rebić. Ona ništa ne bi mogla bez njega. A on se sad sprema za penziju, a mora biti uhapšen. Što se više okleva, gore je - istakao je Šešelj.

Jeremićeva se dotakla i policajca koji je u prošlosti višestruko nagrađivan, a koji se sada bavi građevinom u Beču, dodajući da je ucenjivan, gde je upravo to razlog njegovog odlaska.

Šta će biti sa policajcima koje je Dijana maltretirala. Hoće li se ponovo zaposliti ljudi koje je Dijana ucenjivala? - komentarisala je Jeremić.

srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: