HAOS U ŠIMANOVCIMA! Veliki šef KAZNIO zadrugare, a onda je Bora napravio KARAMBOL - Pljušte PSOVKE

Kristijan Golubović je izabran za ovonedeljnog vođu i danas je imao zadatak da podeli budžete zadrugarima. Nakon što su dobili novac na red je došao i odlazak u prodavnicu. Međutim, kako nisu ispoštovali čitanje pisma već odmah odjurili u kupovinu, Veliki šef je rešio da ih kazni zbog nepoštovanja pravila.

- Zadrugari, s obzirom na to da je jasno pisalo da svi morate biti za stolom dok vođa ne odluči ko ide u kupovinu, doneli smo odluku da budete kažnjeni. Pravilo sedenja za stolom većinom ne poštujete, a ovo je kap u čaši vode. Kažnjeni ste smanjenem budžeta od po 1.000 dinara i prodavnica će raditi samo 45 minuta - glasilo je pismo, a zadrugari su još jednom pojurili brzinom svetlosti do prodavnice.

Bora Santana dobio je napad besa jer su pre njega u prodavnicu ušli pre njega Mina Vrbaški, Fran Pujas i Đorđe Milutinović, pa je počeo da psuje i da preti.

- Sve ću da im polomim. Mini k*rvetini, Franu i Đoletu gladnoj godini. Mina ozbiljna k*rvetina, nema ko je nije j*bao. Da neće Tomović i Đole da te brane? Sve ću vam baciti - gorio je Bora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: