"HOĆU DA IZAĐEM DA GA NAĐEM" Maja želi da krene za Janjušem, Miljana URLA na nju i lupa joj ŠAMARE REALNOSTI! (VIDEO)

Nakon haosa koji se dogodio na "Mićinoj igri istine", Miljana Kulić je otišla do sobe za rehabilitaciju, da pokuša da dozove Maju Marinković pameti, koja ne prestaje da plače.

- Slušaj, ja sam Zolu isto najviše na svetu volela, isto preživljavala kao i ti... Misliš da meni nije teško. Loše se osećam, vidi šta mi se sve dešava...  

- Ništa nije uradio za mene... Šta će tebi to, imaš 24 godine. Šta će tebi kockar u životu? Razumem da ga voliš. A sada ću da ti kažem zašto on tebe ne voli. Da te voli, ne bi te ponižavao javno - govorila je Miljana.
Voli me, znaš kako me drži za ruku - pravdala se Maja.

- Svako će da te gleda kao budalu, kao što sad mene gledaju... Ne ponižavaj se, ne voli te više od žene, ne voli te više od deteta... Bitnije mu je da se vrati kući kod žene i da se vrati detetu - urlala je Kulićeva.

- Dete da - odgovorila je Maja.

- Otišao je zbog Krune, dete je krenulo u prvi razred, ne treba da gleda ove scene i da je zezaju deca u školi. On je zato poludeo... Da te voli, ne bi zvao Ivanu Šopić, ne bi se dopisivao sa Natašom Radan... - nastavila je Kulićeva.

- Ja hoću da izađem da ga nađem - rekla je Maja.

- Ne, ostani da zaradiš novac i daj mu polovinu honorara - govorila je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Zadruga 4 - Miljana lupa Maji opake šamare realnosti - 30.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija!Copyright: RTV PinkZabranjeno svako kopi...

 

SrbijaDanas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: