HOROR! DVE ŽENE IZMUČENE, OSAKAĆENE I BAČENE PORED PUTA! Nezapamćen zločin podigao zemlju na noge
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dve 28-godišnje meksičke državljanke ubijene su tokom njihove posete porodici u Meksiku.

Tela dve žene pronađena su izmučena, osakaćena, ubijena i bačena pored puta u blizini meksičkog grada Siudad Huarez 17. januara 2022. godine. Prema izveštajima, žrtve su Julisa Ramirez i Nohemi Medina Martinez.

Dve 28-godišnje meksičke državljanke, živele su u El Pasu, ali su pre ubistva bile u poseti porodici u Sijudad Huarezu, preneo je El Diario. Mediji prenose da su obe poreklom iz Sijudad Huareza. Njih dve su se venčale u julu 2021. godine i imaju troje dece, koja su sada ostala siročići.

Njihova tela pronađena su u nedelju ujutru, otvorena je istraga, ali policija još uvek nije identifikovala osumjičene, kao ni koji je bio motiv ubistva. Grupa za LGBT prava zahteva pravdu za "užasan i brutalan zločin prema dvema lezbejkama".

"Ovo je femicid i sigurno zločin iz mržnje zbog lezbofobije, jer se drugačije ne može opisati okrutnost i zlobnost sa kojom su ubijene", navodi grupa u izjavi za El Diario.

Kancelarija državnog tužioca Čivave otvorila je istragu o slučaju. Guverner Maru Kampos obećao je da ubistva neće proći nekažnjeno.

(Mondo)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano