HOROSKOP ZA NOVEMBAR

Ovan

Retro Merkur u Vagi pritiska zajedno sa Venerom polje partnerstva, kako poslovnih, tako i ljubavnih, te će sasvim izvesno u periodu između 4. i 20. novembra doći do neminovnih prekida i razilaženja.

 

Pritisak je jak jer Mars kreće direktno i to u vašem znaku, te ćete konačno u drugoj polovini mesca osetiti olakšanje i uspećete nekako da ispunite zacrtane ciljeve. Još uvek odgovornost lebdi u vazduhu i sve dok ne budete prihvatili svaku prepreku kao neminovnu imaćete gubitke, ali i prepreke koje će vas nervirati.

 

Opozicija Venere u Škorpiji i Urana u Biku može izazvati sukob unutar ljubavne veze zbog novca, ali i neke prevare. Što partner bude tajnovitiji, to ćete vi biti uporniji. Slobodni Ovnovi će se do ušiju zaljubiti, sve dok ne proradi ljubomora i posesivnost druge strane, što će potencijalno dovesti do udaljavanja.

 

Pun Mesec u Blizancima osvetljava vaše polje komunikacije i putovanja, te ćete morati da naučite kako da prenesete informaciju bez uvijanja, da uskladite odnose sa najbližom okolinom, ali i da konačno definišete planove.

 

Bik

Vaše priorodno polje zdravlja i svakodnevnice zahtevaće disciplinu i bolju organizaciju u prvom delu meseca. Pripazite se nekih nesporazuma na radnom mestu, a kada Merkur bude prešao desetog novembra u znak Škorpije moraćete da poboljšate odnos i komunikaciju sa poslovnim i emotivnim partnerima. Direktan Mars u Ovnu, kao i opozicija sa Venerom će vam dati vetar u leđa da ostavarite poslovne ciljeve koji su dugo bili na čekanju.

 

Potencijalne nesuglasice u vezi ili braku mogu rezultirati vašim udaljavanjem i potrebom da nezadovoljstvo iskažete kroz ljubomoru i sve manifestacije ličnih opsesija. Oštar jezik i nesputana direktnost mogu biti dobri za posao, ali loši po emotivne odnose.

 

Lunarna eklipsa i Pun Mesec u Blizancima pritiska vaše polje zarade i samopuzdanja te ćete morati da povučete neke drastičnije poteze i pokažete koliko vam je zaista stalo da budete nezavisni.

 

Blizanci

Možemo reći da je Blizancima izuzetno teško pala ova godina, specijalno retro Merkur u vazdušnom znaku koji je prvenstveno vratio neke bivše ljubavi i započeo krug emotivnog čišćenja. Da situacija bude komplikovanija, mnogi pripadnici znaka će biti tokom novmebra na ispitu zrelosti, specijalno u ljubavi. Imaćete potrebu da se dopadnete drugoj strani i da popuštate koliko god je to moguće. Napetost može poticati zbog nekih otvorenih rana iz prošlosti, ali i finansijskih problema.

 

Direktan Mars u Ovnu daje ubrzanje u polju prijateljstava, realizacije planova, ali i na polju davanja drugima, te će neki donosi ili biti trajno prekinuti ili će biti osveženi. Venerin ulazak u vaše priorodno šesto polje i znak Škorpije može prouzrokovati pogrešne poslovne procene i iznenadne obrte.

 

Pun Mesec u Blizancima se odigrava u vašem prvom polju što naglašava vašu potrebu da budete iskreni i direktni, a sasvim izvesno da ćete konačno otkriti ko je bitan u vašem poslovnom i emotivnom životu.

 

Rak

Rakovi mogu uskoro da očekuju popuštanje tenzije u emotivnim odnosima, ali i na poslovnom planu. Retro Merkur u Vagi je pokrenuo neke bolne teme koje se tiču porodice i ljubavnih odnosa te će drugim ulaskom Merkura u Škorpiju neke istine izaći na videlo, kao i inspiracija koju ćete usmeriti na posao. Polje partnerstva će tokom celog meseca biti pod izazovnim aspektima, te ćete se boriti da odnosi budu u balansu.

 

Direktan Mars u Ovnu otvoriće vrata novim poslovnim mogućnosti, ali i vašoj efikasnosti zbog koje bi trebalo da budete nagrađeni veoma brzo. Venerin ulazak u znak Škorpije pojačaće potrebu za rizičnim ljubavnim pustolovinama, pa ako niste u vezi, posle 21. novembra vas očekuje sigurno neko interesantan i to iznenada.

 

Pun Mesec u Blizancima će vam dati priliku da završite i zaokružite neke poslovne dogovore, ali i da otkrijete koje su to vaše lične podsvesne samosabotaže koje značajno utiču na vaše zdravlje, ali i da preokrenete neke poslovne situacije u vašu korist.

 

Lav

Ako je i bilo nekih odlaganja, sputanih dogovora ili pomeranja putovanja, od 10. novembra situacija se menja i mnogi Lavovi će se okrenuti porodici i postaviti prioritete u prvi plan. Zarada i samopuzdanje zavisiće od toga koliko se dobro budete organizovali, ali će sasvim sigurno veći deo novca odlaziti na kuću i porodicu. Direktan Mars u Ovnu će otkloniti sumnje u sopstvene spsoobnosti i znanja, ali će pojačati želju i za nekim usavšavanjem.

 

Napet aspket između Venere i Marsa kroz prirorodna polja učenja i komunikacije mogu doneti neku interesantnu osobu u vaš život, te otvorite dobro oči, ali i srce. Najveća zamka preti do Venere u Škorpije koja može doneti neke povećane troškove, ali i troškove u kući.

 

Oprez je potreban ukoliko se pojavi neko iz prošlosti jer će izvršiti pritisak da se sve vrati na staro, što neće biti toliko pametno.

Pun Mesec u Blizancima potencijalno donosi neke nove klijente na poslu kao i klijente, ali i otkrivanje nekih novih vidova zabave.

 

Devica

Najveći problem sa kojima će se mnoge već na početku meseca suočiti su kašnjanja naplate posla, sklapanje poslovnih dogovora, ali i lične procene sopstvenih kapaciteta. Tek kada Mekrur bude promenio znak i prešao u Škorpiju 10. novembra promeniće se i vaše polje interesovanja, tj. postaćete misteriozniji za okolinu, a to će vam dati priliku da dobro uočite ko je iskren, a ko ne.

 

Borićete se sa nedostatkom novca za realizaciju nekih poslovnih ili ličnih planova specijalno u drugoj polovini meseca kada Venera bude napadnuta od strane Plutona i Saturna u Jarcu. Takođe ova aspektura može izazvati i probleme sa nekim bivšim emotivnim partnerima.

 

Direktan Mars u Ovnu će konačno rasteretiti kuću straha i seksa, pa ćete slobodno moći da uživate u ličnim zadovoljstvima. Opozicija Venere u Škorpiji i Urana u Biku može doneti neku uzbudljivu i strastvenu vezu koja neće dugo potrajati. Pun Mesec u Blizancima može prekinuti neki poslovni odnos koji već neko vreme ne funkcioniše, ali i otvoriti neke nove prilike za napredovanje u emotivnim odnosima.

 

Vaga

Mnoge Vage će osetiti velike zastoje na ličnom i emotivnom planu što može biti idealna prilika da se uvidi koju odgovornost je potrebno preuzeti kako bi emotivni odnos bio bolji. Ulazak Merkura u Škorpiju 10. novembra poboljšava materijalno stanje i bolje raspoređivanje novca, specijalno u polju doma i porodice.

 

Opozicija Marsa u Ovnu i Venere u Vagi može doneti tenzije između emotivnih partnera, ali i prekide nekih poslovnih ugovora. Vage trenutno privlače tuđi bes i zbog toga imaju priliku da vide šta je to što ih sputava u dostizanju balansa koji toliko vole.

 

Ulazak Venere u Škorpiju doneće pojačane strasti pa će mnogi pripadnici znaka biti okrenuti ka sticanju, ali i opuštanju u emotivnim odnosima. Postoji opasnost od naglih i nepromišljenih kupivina baš u poslednjoj dekadi meseca, te je potrebno izabrati prioritete.

 

Pun Mesec u Blizancima će podići nivo zadovoljstva, ali će isto tako otvoriti vrata nekim novim prilikama za putovanja i nadgradnju znanja.

 

Škorpija

Škorpije bi trebalo da iskoriste vreme do desetog novembra kako bi napravili tajne poslovne planove zbog kojih bi trebalo da imaju uspeha i te veoma brzo.Ulazak Merkur u vaš znak pojačava potrebu za istraživanjem, procenjivanjem, ali i otkrivanjem tuđih tajni. Postoji opasnost od razočarenja u nekog prijatelja ili realizaciju posla.

 

Direktan Mars u Ovnu rasteretiće polje zdravlja i posla, te će sve nekako krenuti da se ubrzava i realizuje. Pripazite još uvek na mentalnu higijenu i tajne veze.

 

Opozicija Urana u Biku i Venere u Škorpiji donosi strastvene momente sa partnerima, ali i potencijalno odvajanje zbog nekih gubitaka. Napetost neće dugo trajati pa će već krajem meseca situacija biti stabilnija.

 

Pun Mesec u Blizancima donosi promene na polju novca, seksa i suočavanja sa strahovima. Potrebno je napraviti presek u dosadašnjim iskustvima i otisnuti se u nove avanture.

 

Strelac

Strelčevi su se dosta dugo borili za poslove, stabilnost, uz finansijske prepreke. Od ovog meseca situacija se menja na bolje, čak su mogući uvećani prilivi novca. Tajne veze i zakulisne radnje doneće Merkur u Škorpiji, ali i Venera u Škorpiji krajem meseca koje mogu biti izuzetno nestabilne i sklone ekcesima.

 

Direktni Mars u Ovnu donosi rešava sve probleme na polju ljubavi, zabave i zadovoljstva. Mnogi pripadnici znaka će postati svesni sopstvenih potreba, ali potreba ljubavnih partnera. Opozicija Marsa u Ovnu i Venere u Vagi može pojačati tenziju u emotivnim odnosima, ali i nesklad u domenu odmora i iscrpljivanja.

 

Napetost između Venere u Škorpiji i Urana u Biku potenijalno donosi tajnu vezu koja lako može izvati dramu i laži, zbog koje mogu biti oštećeni mnogi.

 

Pun Mesec u Blizancima daje priliku za nov i svež start u ljubavnim odnosima, pa će mnogi odlučiti da li žele da podignu sve na neki viši nivo ili da krenu dalje sami.

 

Jarac

Jarčevi najbolje znaju koliko je ova godina bila teška zbog Saturna, Plutona i Jupitera u Jarcu. Novembar još uvek ostavlja šansu da se krene napred i da se ostave neke loše stvari i navike iza leđa.

 

Merkurovi aspketi sa Saturnom, a potom i Uranom donose prvo problem na polju karijere, ali i porodice i doma. Kada Uran bude napao Merkur eto nekih nezgodnih situacija u domenu zabave i ljubavi, a isto tako su mogući gubici tokom nekih izlazaka ili zbog prijatelja.

 

Venera u Vagi u opoziciji sa Marsom donosi napetost sa nadređenima i nemogućnost poštovanja rokova. Ulazak Venere u Škorpiju pojačaće ljubomoru i opsesivnost, specijalno nekom osobom koja nije tako stabilna u ljubavi.

 

Preokupiranost poslom udaljava pripadnike ovog znaka od emotivnih partnera što može izazivati scene i udaljavanja.

 

Pun Mesec u Blizancima ukazaće na preokret na polju zdravlja i saradnje, pa su mogući otkazi i nove poslovne mogućnosti. Ukoliko postoje neke skivene želje ili odnosi, zbog lunacije mogu biti otkriveni.

 

Vodolija

Vodolije će do polovine meseca imati problem sa koncentracijom sve dok Uran u Biku ne bude prodrmao Mekur u Škorpiji pa će se situacija na poslu ubrzati i preokrenuti. Nove obaveze, ali i uspesi su moguće tek pred kraj meseca.

 

Direktan Mars u Ovnu će pozitivno uticati na polje komunikacije, ali ipak postoji opasnost od preterivanja i uvreda na račun najbližih osoba. Takođe, ovaj tranzit Marsa će još uvek blokirati neka putovanja i komunikaciju zbog Saturnove blizine kroz kvadrat kojim muči planetu akcije. Mogući su problemi i zbog dostupnosti informacija vezanih za posao.

 

Opozicija Marsa i Venere u Vagi će pojačati tenziju zbog naleta lenjosti i pojačane mentalne aktivnosti. Ulazak Venere u Škorpiju psotaviće polje karijere u prvi plan. Potrebno je da dobro odredite prioritete i ne ulećete u nešto što je u suprotnosti sa vašom prirodom, tj. da se sklonite od toksičnih odnosa i osoba.

 

Pun Mesec u Blizancima će ukazati na potrebu da se prekine sa nekim odnosima, specijalno prijateljskim. Ovaj momenat će biti i oslobađajući za mnoge Vodolije.

 

Ribe

Retrogradni Merkur u znaku Vage je otežao partnerske i poslovne odnose te će njegov direktni hod razjasniti sve ono što je delovalo konfuzno i nedorečeno. Merkur u Škorpiji otvara mogućnost relaizacije nekih poslovnih dogovora, mada će sve biti usporenije nego inače sve do Uranovog napada na Merkur. Ovaj aspekt može izazvati ljubavnog partnera da kaže neke duboko zakopane tajne ili istine o kojima se ćutalo.

 

Opozicija Marsa u Ovnu i Venere u Vagi donosi napetost na radnom mestu, čak su moguće svađe i uvrede, sasvim izvesno da će miran san biti samo pusta želja. Ulazak Venere u Škorpiju i opozicija sa Uranom može biti i kretivna inspiracija koja pojačava kretivnost, ali kontakt sa osobom koja nije emootivno dostupna ili otežava neke pregovore.

 

Direktan Mars u Ovnu će osloboditi polje zarade, pa će biti moguće naplatiti zaostale poslove, ali i doneti nove prilike za zaradu. Takođe, ovaj tranzit ume da donese impulsivnu potrošnju zbog nekog putovanja ili edukacije.

 

Pun Mesec u Blizancima izazva autoritete da izvrše proveru vaših planova i dosadašnjih učinaka. Takođe, lunacija može izazvati ishitrene reakcije i provokacije na koje ne smete pasti, specijalno ako se radi o prijateljima.

 

Izvor : rs.n1info.com

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: