Horoskopski znakovi kao muževi

Ovan

 

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

 

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli šefovati, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvek sve mora biti onako kako je on sebi to zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tokom svađa.

 

Bik

 

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete računati. Stabilan je, vredan, porodično orijentiran, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

 

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osećati sputano i treba im mnogo vremena za sebe.

 

Blizanci

 

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

 

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

 

Rak

 

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

 

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može gušiti. Voli sve imati pod kontrolom i sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

 

 

Lav

 

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i uradiće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

 

NEDOSTATAK: Ponosan je i tašt pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli biti u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu partnerku.

 

Devica

 

PREDNOST: Čvrsto stoji s obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom trenutku čini srećnom i zadovoljnom.

 

NEDOSTATAK: Cepidlaka je, svemu će naći manu i voli da popravlja nedostatke drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerki. Često mu nedostaje samouverenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem poverenja.

 

Vaga

 

PREDNOST: Romantični šarmer sa pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku.

 

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće mariti za osećanja partnerke. Iako je uvek spreman na rešavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

 

Škorpija

 

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je uistinu zaljubljen poseduje neverovatnu empatiju i emotivno razumevanje.

 

NEDOSTATAK: Ekstremno je osetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se oseća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

 

Strelac

 

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Ne zna da laže pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

 

NEDOSTATAK: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna definisati svoja osećanja i lako gubi interes. Voli nametati sopstvena uverenja i mišljenja.

 

Jarac

 

PREDANOST: Nema toga što neće uraditi za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život ostati s partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoja osećanja.

 

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritikuje, ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerika povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

 

Vodolija

 

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno verovati.

 

NEDOSTATAK: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. Ne zna voleti bez osećaja unutarašnje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oba.

 

 

Ribe

 

PREDNOST: Nežan, voli s punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

 

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobeći.

 

 

Izvor : Noizz.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: